Inden længe står 234 lækre hotelværelser klar i hjertet af Odense, når vores kommende søsterhotel til Hotel Odense, Hotel Odeon, åbner i hjertet af byen. Lige nu søger vi en gæst med ledsager til premiere-overnatning og middag i de funklende nye omgivelser.

Det nye hotel skyder lige nu op, kun et stenkast fra banegården og den charmerende Odense midtby, og vi kan næsten ikke vente med at byde jeres gæster velkomne i de helt nye værelser, der er indrettet ud fra mantraet: luksus - helt nede på jorden, og med alt hvad der skal til for at gøre en overnatning til mere end bare en overnatning: bar, lounge og restaurant.

Mens vi venter på den lille (store!) ny, så tænker vi, at vi vil give dig muligheden for at være den allerførste, der checker ind på Hotel Odeon, når vi klipper silkesnoren i november 2018. Nyt er altid lækkert – og på Hotel Odeon bliver det rigtig nyt!

Er I gæst nr. 1 & 2?
Som premiere-gæster i et af Hotel Odeons eksklusive dobbeltværelser skal I ikke gøre andet end at nyde hotellet og byen – og for at I ikke skal gå sultne i seng sørger vi desuden for en delikat middag for jer i hotellets restaurant. Velbekomme!

Det eneste du skal gøre for at være med i hatten, når vi trækker lod blandt alle rigtige svar, fredag den 22. september, er at skrive til vores salgschef, Tom Pedersen, på top@occ.dk med svaret på spørgsmålet:

Når Hotel Odeon åbner i 2018, hvor mange værelser råder OCC så over som helhed?

Held & lykke - er det dig vi skal dele et glas åbnings-champagne med? :)