Spørg enhver erfaren mødebooker, og han eller hun vil fortælle dig det samme: Når deltagerantallet stiger, gør kravene til mødestedet det også – ofte på uventede måder. Har du set hvad vi kan gøre for dit store møde på Odense Congress Center?

 

Til januar får vi besøg af Peter Ingemann her på OCC, når han giver foredrag om alt det bag scenerne i sit populære TV-program, STØRST.

Om Peter nævner OCC på scenen får vi at se - men det synes vi han burde. Ikke fordi at det i sig selv er en fordel af være blandt de allerstørste mødesteder herhjemme - men fordi vi på OCC efterhånden er ved at være nogle af de skarpeste herhjemme, til at afvikle møder med et tre- eller firecifret antal navne på deltagerlisten.

Danmark er velsignet med mange gode og kompetente mødesteder, men på OCC mener vi alligevel at have et par unikke fordele, der bør sætte os på din liste, når du finder kandidater til jeres næste landsmøde, fagkongres eller anden store samling.

Placering, lokaler, evner og erfaring
Vi elsker at nørde i detaljer, men helt grundlæggende handler store møder om to ting: at give jeres gæster den bedst mulige oplevelse – hele vejen – og at give dig som booker trygheden ved at vide, at der er styr på alt.

På OCC sætter vi flueben ved begge dele med:

  • Landets bedste placering – ingen skal køre langt for at møde hinanden i Odense
  • Lokaler i alle størrelser og stilarter – vi tilpasser altid til jeres behov
  • Dygtige specialister på alle områder – fra koordinering og transport til AV og udsmykning
  • 25 års erfaring med store møder – vi har prøvet det hele før

… og så har vi slet ikke nævnt vores gratis parkeringspladser (1.900 af slagsen, endda), hotel (til næste år råder vi over 343 helt nye værelser), store udstillingsarealer og muligheden for at koble koncerter, fodboldkampe eller andet på jeres møde. Det finder I ikke andre steder.

Tag for eksempel det store internationale E-sports-arrangement, Pro League CS:GO Season Six Finals, vi er værter for til december. Over tre dage sørger vi for alt hvad flere end 30.000 computerspilsentusiaster skal bruge – og det er ikke småting.

Den store forkromede plan fylder et ringbind i størrelse XL, men vi kan afsløre, at hele huset kommer i brug – uden undtagelse.

Når arrangementet løber af stablen får de danske og udenlandske hold f.eks. hvert deres lokale at træne i, mens Hal A og B indrettes som udstillings- og netværksområde for virksomheder og Hal C lægger gulv til et af landets største netværksspil-parties med flere end 1.000 spillere.

Den store finale spilles foran tusindvis af tilskuere i Sparekassen Fyn Arena – og hver aften går de trætte deltagere til ro på Hotel Odense, inden det hele starter forfra næste morgen.

Alt i alt er arrangementet et rigtig godt billede på hvordan I kan indrette OCC efter præcis jeres behov – uanset hvad de måtte være.

Gengangere - igen og igen
Det er dog ikke kun skarpskydende computerspillere, der har opdaget at vi er dygtige til de store arrangementer på OCC.

Vi er vilde med ”new-biz”, men noget af det der gør os mest stolte er, når virksomheder og organisationer vælger os til deres store møde, konference eller fest for anden, tredje eller fjerde gang. Og det er der heldigvis rigtig mange der gør – f.eks. Kommunernes Landsforening, FOA, Danske Fysioterapeuter og JYSK, der alle har os som fast samarbejdspartner til deres store arrangementer gennem flere år.

For os betyder det, at gæsterne kommer igen, at vi har masser af mulighed for at øve os og bliv endnu dygtigere. For jer betyder det at I kan være trygge, når I lægger jeres store møde i hænderne på os på OCC. Vi har prøvet det før, vi leverer sparring hele vejen og sørger for at intet falder mellem sprækkerne.

Ses vi?
Selvom konkurrencen er skarp er vi ikke bange for at kalde os nogle af landets absolut dygtigste til at lave store møder. Tilsæt en placering lige midt i skiven, lokaler i topklasse og knivskarpe priser, og så mener vi at svaret på ”Hvor skal vi være?” som - absolut minimum - bør være ”Måske på OCC?”.

Skal vi komme med et bud på jeres næste store møde?

PS: Har du set vores store guide til mødebookere? Den er lige brugbar om I er 8 eller 8.000 – og helt gratis. Hent den her.

PPS: Og hvis du synes det lyder spændende med Ingemann, så er der stadig billetter at købe - se bare her.