På OCC behøver I ikke være mange for at få fordel af Fyns største mødested. Hvert år laver vi konferencer, messer, udstillinger og meget, meget mere for hundredetusindvis af gæster - det kommer jer til gode, også selvom I kun er en håndfuld.

Det kan være fristende at vælge mødested efter mødestørrelse. Det er aldrig sjovt at drukne i mængden, og man har jo alligevel ikke fornøjelse af alt det man ikke bruger. Eller hvad?

Når I mødes på OCC så er det nemlig ikke kun vores faciliteter, der står til jeres fulde rådighed. Det gør alle vores kompetencer og al vores erfaring også – uanset hvor mange eller få I er. Og det er ikke småting vi kan hjælpe jer med.

Fordi vi er vant til at lave totalarrangementer, så vil I aldrig opleve at stå alene på OCC, eller være nødt til at hyre eksterne samarbejdspartnere ind. Fra den mindste tekniske detalje, til den største logistiske udfordring; Vi har prøvet det før – og vi har jeres ryg. Med nogle af landets bedste møde- og konferencelokaler skaber vi et solidt fundament til jeres arrangement og sikrer jeres succes.

Uanset om I har behov for at koble en messe på jeres møde, skal have transporten til at gå op i en højere enhed eller vil prøve noget helt anderledes på AV-fronten, så står vi klar med 25 års erfaring i at lave succesfulde møder.

Det giver jer trygheden og friheden til at være kreative og have fokus på indholdet, mens vi sørger for at alt det udenom fungerer. Både når I er 80, 800 eller 8.000.

Rammer der passer - også til jer
Og det der med at drukne i mængden? Det skal I ikke være bange for hos os.

Selvom OCC er Fyns største mødested, så har vi sørget for at hverken I eller jeres gæster aldrig føler jer som små fisk i en stor dam. Alle vores mødelokaler ligger nemlig inden for få sekunders gang af receptionen, hvor I også finder vores Business Lounge, hyggelige vinbar og helt nye pausemiljø.

Så kan I bruge tiden på at komme hinanden ved, og komme i mål med jeres møde, i stedet for på at gå fra A til B.

Kort sagt: På Odense Congress Center får I alle fordelene ved et stort hus – i en pakke, der passer præcis til jeres selskab. Og naturligvis stadig med hotel, gratis parkering for alle og få minutter til motorvejen.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

PS: Vi tror på at viden er til for at blive delt – derfor har vi lavet en stor guide til mødeafvikling, med huskelister, gode råd, tips og tricks til at lave det perfekte møde. Guiden er helt gratis – og du kan hente den her.