Så er det sidste møbel samlet, den sidste malerpensel svunget og de endelige detaljer pudset af. Vores 102 hotelværelser er blevet gennemrenoveret, og står nu funklende klar til at modtage gæster – stadig kun et stenkast fra møde- eller konferencelokalerne.

Selvom et hotelværelse mest er en base og en seng at sove i, særligt for business-gæster, så skal det stadig være lækkert, hyggeligt og et sted man har lyst til at være. 

Derfor har vi, i løbet af de sidste 12 måneder, knoklet med at give samtlige af vores 102 værelser på Hotel Odense den helt store omgang. Håndværkerne rykkede ind, og *alt* andet rykkede ud.

Senge, møbler, tæpper, gardiner, lamper og billeder – everything must go, var beskeden. Fra lettere retro-chic til topmoderne nordisk stil med dejlige Dreamzone-senge og masser af plads til at arbejde og slappe af.

Og nu er vi færdige.

Du lægger måske ikke mærke til det mens du sover, men vi garanterer at du bemærker forandringerne, allerede når du slår døren op, når du lægger hovedet på puden og især når du åbner dine veludhvilede øjne næste morgen.

Skal vi lægge jeres gæster godt i seng?