Hvad kan du nå på 80 sekunder? Her på kontoret er det ca. tiden det tager at hente en kop kaffe i automaten, eller checke for fredags-kage i køkkenet. Andre kan løbe 400 meter hæk og have go’ tid til at skrive autografer bagefter – det sidste kræver dog givetvis lidt øvelse først.

Du kan også bruge 80 sekunder (79, faktisk) på at blive lidt klogere på alle de nye muligheder og forandringer, vi har haft gang i her på OCC det seneste års tid, og som vi nu er klar til at præsentere for verden.

Alt det nye nemlig er samlet i en lille film, som du kan se her på siden (klik på "Se video" øverst i artiklen) – og for at det hele ikke skal blive så tørt, så har vi endda lagt en lille konkurrence ind, med en præmie du kan nyde selv – eller lægge under træet til jul. 

Kig & vind
Vores gennemrenoverede hotelværelser har masser af muligheder for både arbejde og afslapning - blandt andet i de lækre, nye stole fra Zederkof. Men hvor mange stole er der på hvert værelse?

Skriv til anbo@ose.dk og fortæl hvor mange der kan sidde godt på hvert af vores nye værelser – så trækker vi lod blandt alle rigtige svar om fire billetter til koncerten med tour-aktuelle Burhan G i Odense eller Roskilde, hhv. den 1. og 2. marts 2017. Vi finder en vinder fredag den 11. november kl. 12.00 og giver direkte besked.

Ser du film mens vi henter kaffe?