I forbindelse med at 2016 blev til 2017 trådte OCC ind som Partner i et globalt netværk, der arbejder målrettet på at gøre den danske mødebranche større, stærkere, klogere og mere effektiv.

MPI Denmark Chapter tilhører den ledende organisation for den internationale møde- og konferencebranche. Organisationen er et enormt sparringsnetværk for både købere og leverandører indenfor møder, konferencer, kurser og events, som vi på OCC nu både kan bidrage til og trække på.

Partnerskabet i MPI er en blåstempling af den store indsats vi gør, for at holde os opdateret på branchens udfordringer, nye tiltag og tendenser samt mødebookernes ønsker og udfordringer.

Den sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at lade vores kunder nyde godt af den store viden og best practise, som MPI ligger inde med – og til at fortælle om vores egne erfaringer med at skabe det gode møde for vores ca. 600 årlige konferencer i alle størrelser.

Du kan læse mere om MPI ved at klikke her – og husk at OCC også er medlem af DKBS, sammen med flere end 75 møde- og konferencecentre over hele landet. På DKBS’ hjemmeside finder du let det konferencecenter, der passer lige præcis til jeres behov, økonomi og geografi.