Lækre lokaler og den rigtige geografi er vigtige. I sidste ende er det dog ansigterne på mødestedet, der sørger for, at du som mødeplanlægger kan stole på at dit arrangement kommer sikkert i havn.

Derfor er vi ualmindeligt glade for nu at kunne præsentere to garvede profiler til teamet i Odense Congress Center. To kolleger med årevis af erfaring i at gøre gode møder bedre – som nu står klar til at sørge for, at I får endnu mere for pengene, når I vælger OCC til jeres næste konference.

Tom Pedersen er et kendt ansigt i mødebranchen – ikke mindst blandt tidligere gæster på OCC. Toms lange karriere tæller blandt andet stillinger som Sales Manager her på OCC og – senest – som hotelchef på Frederik IV’s hotel samt salgsansvarlig ved ODEON og Radisson Blue HC Andersens Hotel.

- Jeg har med stor interesse fulgt den kæmpe udvikling OCC har været gennem de seneste to år. Da chancen bød sig for igen at blive en del af teamet, og bygge videre på alt det nye, kunne jeg ikke sige nej. For mig er det allervigtigste, at jeg kan stå hundrede procent inde for de aftaler jeg laver med vores gæster – det kan jeg på OCC, og jeg glæder mig meget til komme ud i landet og vise alt det vi byder på, fortæller Tom P.

Per Spanding er vores nye F&B chef. Han kommer fra en lignende stilling ved Severin Kursuscenter i Middelfart, og har herudover en fortid som køkkenchef og souschef, og har tidligere arbejdet ved Radisson SAS Falkoner, Hilton Copenhagen Airport og senest Hotel d’Angleterre.

Om sit valg af køkkenet på OCC som sin nye arbejdsplads forklarer han:

- OCC er en virksomhed i rivende udvikling, med nogle ambitiøse mål for fremtiden og et stærkt koncept på plads for mødeforplejningen. Jeg har gennem årene opbygget en stor viden og erfaring i forhold til at kunne levere kulinariske oplevelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det ser jeg frem til at lade vores gæster komme til gode, uanset om de er her til møde, messe eller koncert.

Med tilgangen af Tom og Per føjer vi to stærke kompetencer til et af landets mest erfarne møde- og konferenceteams, og vi glæder os til at vise både jer og jeres gæster præcis hvor meget mennesker betyder på OCC.