Så er der musik! Hvis jeres møde skal have et ekstra krydderi eller jeres konference være ekstra mindeværdig, så kan en koncert være en perfekt løsning. Nu fejrer vi, at du har adgang til tæt på 100 koncerter, shows, musicals og stand-up'ere hvert eneste år - og vi hjælper gerne med at koble den helt rigtige oplevelse på til netop jeres gæster.

På OCC er vi så heldige at bo under samme "paraply" som et af Syddanmarks største koncertbureauer. Det giver os unik adgang til en lang række store arrangementer med kunstnere fra både ind- og udland, som vi ofte hjælper vores kunder med at bygge ind i deres møder, konferencer, messer eller fester.

Vi har, for få uger siden, udvidet vores musikalske sortiment betragteligt, da vi fusionerede med en anden stor aktør på koncertmarkedet. Nu hedder musikdelen Culture-Club & JVB LIVE, og arrangerer i 2018 indtil videre godt 100 koncerter, shows, musicals og stand-up'ere - og der kommer hele tiden flere til.

Vind en koncertaften!
Vi vil gerne markere, at du som mødebooker nu har endnu flere muligheder for at ramme lige præcis jeres gæster med en oplevelse, de husker længe efter den sidste PowerPoint, er gledet over skærmen.

Derfor sætter vi nu 2 x 2 billetter - og tilhørende drinkskuponer - på højkant til fire af vores kommende koncerter og shows - og hvis du vinder, vælger du selv, hvad du har lyst til at opleve!

Er du til Thriller Live, Burhan G, Chess eller Danser med Drenge? Så send svaret på følgende spørgsmål til stje@ose.dk, inden onsdag den 8. november kl. 12.00, hvor vi trækker to heldige vindere:

Hvor mange værelser kommer OCC til at råde over i alt, når vores nye hotel står færdigt i 2018?

Vi glæder os til at give jer og jeres gæster endnu flere store oplevelser i det nye år - og hvis du har brug for lidt hjælp, så har Tom P en idé om svaret her... ;)