I slutningen af 2018 står 234 lækre hotelværelser klar i hjertet af Odense, når vores kommende søsterhotel til Hotel Odense, Hotel Odeon, åbner i hjertet af byen. Allerede nu kan du booke værelser i de eksklusive rammer, så I kan være blandt de allerførste, der gæster byens største og nyeste hotel.

Hotel Odeon skyder lige nu op, kun et stenkast fra banegården og den charmerende Odense midtby. Vi kan næsten ikke vente med at byde jeres gæster velkomne i de helt nye værelser, der er indrettet ud fra mantraet: luksus - helt nede på jorden, og med alt hvad der skal til for at gøre en overnatning til mere end bare en overnatning: bar, lounge og restaurant.

Selvom håndværkerne stadig er i gang med at bygge og gøre klar, så har vi, efter adskillige forespørgsler, åbnet for værelsesbookingen når hotellet åbner til efteråret.

Du kan booke dit værelse på linket herunder - og bare rolig: Vi er klar med en spritny hjemmeside, der matcher hotellets lækre indretning, i god tid inden de første gæster ankommer.

Klik her for at blive blandt de første, der oplever Hotel Odeon.