Alt fungerer bedre, hvis man kender dem man arbejder sammen med. Du har måske bemærket, at der er kommet nye ansigter til på møde- og konferenceteamet i OCC siden sidst – men hvem er det egentlig, der tager hånd om dit arrangement, her midt på Fyn? Følg med og bliv klogere…

Uanset om I mødes otte mennesker til et salgsmøde, eller 8.000 til en fagkongres, så er det de samme fem mennesker, der sørger for at I når målet med at sidde ansigt til ansigt overfor hinanden.

Tom, Hanne, Signe, Kristine og Camilla er jeres kontaktpersoner fra først til sidst, og dem, der sørger for at resten af vores mange faguddannede kolleger ved præcis, hvordan de skal hjælpe jer bedst muligt. Vi har taget en snak med teamet om alt fra kundeservice til parallelparkering med traktor.

TOM PEDERSEN

Skriv til Tom på top@occ.dk

Hvad laver en salg- og konferencechef?
Jeg leder vores konference- og salgsafdeling, så jeg varetager alt salg af konferencer, møder og fester på OCC. Og så sikrer jeg at vi leverer den vare vi har lovet, at vi hele tiden udvikler os og er med i front på konferencemarkedet.

Hvad bidrager du med på OCC?
Min person, mest af alt. Jeg er god til at skabe tryghed hos vores kunder, så de føler sig i trygge hænder og bliver ved med at komme igen.  En stor del af mit job er at skabe relationer, der varer ved – og så er jeg god til at tage den første kontakt. Jeg er oprindeligt uddannet kok og tjener, så jeg er også på hjemmebane, når det gælder forplejningen på vores møder og konferencer.

Hvad er god service for dig?
God service er det lille ekstra, man ikke forventer. En lille ting, der gør den store forskel, og som vi måske ikke regner for noget, men som betyder meget for gæsten. For eksempel sidst vi havde et møde med flere rygere: Der delte vi tæpper ud, så de ikke skulle fryse i rygegården - det var de helt oppe at køre over, for det forventede de ikke.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Det må være da jeg var ved bageren i weekenden. Jeg havde favnen fuld af brød – men så kom medarbejderen rundt om disken og åbnede døren for mig. Det var en lillebitte ting, men det gjorde starten på min dag meget bedre, og var noget jeg husker til næste gang. Det var go’ service.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC?
Personalet. Helt klart. Vi er nærværende, forstået på den måde, at vi er der for kunden, hele vejen. Vi er vant til at lave komplekse arrangementer, og her er vi gode til at bruge vores faglige mangfoldighed i huset, til at løse udfordringer for kunden, som de ikke var forberedt på. Og så gør vi det med et smil. Det kan jeg godt li’.

Det vidste du ikke om Tom P
Nogle vil nok mene at jeg er et ekstraordinært ordensmenneske – også i fritiden. Mine venner plejer at sige, at der er en ren bil – og så er der en Tom P-ren bil!

HANNE NEDERGAARD

Skriv til Hanne på hn@occ.dk

Hvad laver en kundechef?
Jeg er stadig helt ny på OCC men, kort fortalt, så består mit job af to ting: salg og kundeoplevelsen. Jeg skal være med til at sikre et fuldt hus, og være én man kan kontakte for den indledende dialog om mulighederne for store kongresser og konferencer. Herudover kommer jeg til at arbejde rigtig meget med produktudvikling, kvalitet, hvordan vi møder vores gæster og hele kunderejsen. Kunderne vil opleve mig som hende, der har tid til dem, og som møder dem både i deres eget hus og når de er på OCC.

Hvad bidrager du med på OCC?
Jeg bringer rigtig mange års erfaring med mig, blandt andet fra Hotel Koldingfjord, hvor jeg har haft fokus på både kvalitetssikring, den personlige relation og den gode kundeoplevelse.

Hvad er god service for dig?
En stor del af god service for mig er at være på forkant og møde kunden et skridt foran dér hvor de er. Det giver gæsten ekstremt meget tryghed, at de oplever, at vi har roen til at tænke fremad. At vi forudser hvad de kan få behov for, eller udfordringer med, og sørge for at det er i orden, inden det sker. De skal opleve, at vi har interesse i deres arrangement, ud over det sædvanlige.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Det jeg falder lidt på halen over er, når jeg skal i kontakt med en virksomhed over telefonen, og jeg ikke venter i en evighed, eller bliver stillet om et hav af gange. Det gør mig glad at opleve, at selv store virksomheder viser at de sætter pris på min tid, og ikke tager mig for givet som kunde. Det, og at der er et rigtigt menneske i den anden ende, der tager sig tid til at snakke med mig, varmer mit hjerte.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC?
Jeg synes det er fantastisk, at alting ligger i ét plan, og den atmosfære vi har i vores lokaler og fællesområder. Og så synes jeg, man kan mærke, at folk holder af hinanden her – det gør at jeg føler mig godt tilpas, og det er jeg sikker på at kunderne også oplever.

Det vidste du ikke om Hanne
Jeg kører på motorcykel! Honda, for at være helt præcis. Jeg kører både på træf og på ture i Europa – det er noget jeg har lært mig her som ”rigtig” voksen. Nu skulle jeg ud og have mig nogle oplevelser, og jeg nyder hvert sekund af det.

SIGNE RAUHE BRIX

Skriv til Signe på srb@occ.dk

Hvad laver en konferencekoordinator?
Mit vigtigste job er at få spurgt ind til alle de rigtige ting, når jeg har dialogen med kunden, hele vejen fra start til slut. Det giver dem ro i maven, at de ved at intet er glemt eller overset – og at vi har deres arrangement helt inde under huden.

Hvad bidrager du med på OCC?
Lige om lidt har jeg 10 års jubilæum på OCC, og derfor kender jeg vores hus rigtig, rigtig godt. Jeg ved præcis hvad vi kan, hvad mine kollegaer er dygtige til, hvilke muligheder der ligger i huset og hvordan vi bruger vores styrker bedst i forhold til kundens konkrete arrangement.

Hvad er god service for dig?
Det kan være mange forskellige ting, men for mig starter det hele med at få spurgt ordentligt ind til kundens behov – at sikre sig at de har tænkt hele dagen igennem. Når først arrangementet kører er det vigtigt at være synlig, så kunden oplever at vi er til stede og klar til at løse eventuelle problemer med det samme.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Et sted jeg synes de er skarpe på deres service er i Fårup Sommerland. Allerede fra man ankommer er de enormt opmærksomme på alle mine behov - og så gør de det med et smil. Det virker som om de gør det, ikke fordi de skal, men fordi de oprigtigt gerne vil give mig og min familie en god oplevelse. Det betyder meget.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC?
Fleksibilitet. Vi har mange forskellige lokaler, i mange forskellige størrelser, men i virkeligheden synes jeg det er mindst lige så vigtigt, at vi er fleksible i måden vi omgås vores kunder på. Vi er altid meget løsningsorienterede og, uanset hvor meget det brænder på, så er det ikke noget gæsterne bemærker. Vi har fagfolk ansat til stort set alt, så der nærmest ikke er den ting vi ikke kan fixe, hvis behovet opstår.

Det vidste du ikke om Signe
Jeg er opvokset på landet, og bor der stadig, så hvis du skal have kørt med trailer eller parkeret en traktor, så er det mig, du skal have fat i. Vi har en ret stor plæne, så om sommeren kører jeg to ture om ugen i vores diesel-havetraktor – mindst.

KRISTINE ASKJÆR

Skriv til Kristine på ka@occ.dk

Hvad laver en konferencekoordinator?
Jeg er co-pilot på møder, konferencer, udstillinger og alle de andre arrangementer vi afvikler her på OCC. Jeg sørger for at kunderne får den rigtige sparring, så de føler sig trygge hænder fra A-Z.

Hvad bidrager du med på OCC?
Jeg har stor erfaring fra flere forskellige hoteller og mødesteder, både i Danmark og i udlandet – bl.a. Hilton, Skt. Petri, Comwell, Radisson og ODEON. Det betyder at jeg har megen inspiration med mig i forhold til hvordan man kan gøre tingene på nye måder. Jeg er også uddannet meeting designer, så jeg kan komme med kvalificeret input til en mødeagenda – alt fra hvor det er en god idé at lægge pauserne, til hvordan man undgår at mødedeltagerne bliver trætte mod slutningen af dagen.

Hvad er god service for dig?
God service er for mig den service man gerne selv vil ha’. Jeg prøver at være meget mig selv, at bringe mine egne erfaringer i spil sammen med kunden. Det handler også om at kunne gøre det uventede, for at kunne hjælpe en mødebooker. Det kan være stort som småt – for eksempel at købe en gave til en foredragsholder, hvis bookeren har glemt det, eller hvis man ved de kan lide en bestemt sodavand når de kommer. Det handler meget om mødelederen: Hvis han eller hun er tilfreds, så kører alt meget lettere.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Det er svært, for vi er jo meget kritiske, men jeg har senest fået god service i en tøjforretning, hvor jeg havde ungerne med. Jeg kunne i virkeligheden slet ikke overskue at shoppe, men de ansatte var lynhurtige til at tage sig af mine børn, så jeg havde tid til at prøve et par ting. Det er en lille ting for mange, men hvis man har børn ved man hvor meget det betyder. Det havde jeg slet ikke forventet, men det gør at jeg nu anbefaler butikken til alle jeg møder.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC?
Jeg synes vi er gode til både de små møder og de store konferencer og kongresser. Vi er nærværende, og gode til at se hvad hvert enkelt arrangement og mødebooker har brug for, og så er vi dygtige til at yde jordnær service. Uanset hvor mange gæster der er i huset, så ingen bliver glemt hos os.

Det vidste du ikke om Kristine
Jeg har, i en alder af 36, købt mig et løbehjul! Jeg har en knægt på seks år, så vi kan køre på løbehjul sammen inde i byen. Det er jeg ved at være helt skarp til.

CAMILLA VINTER KRISTIANSEN

Skriv til Camilla på caka@ose.dk

Hvad laver en konferencekoordinator?
Mit job er at gøre det vores sælgere har lovet til virkelighed, og sørge for at vores gæster kan mærke at der er et menneske bag deres arrangement – hele vejen.

Hvad bidrager du med på OCC?
Jeg er en meget udadvendt og ligetil person, med et ekstremt godt humør. Det er vigtigt for mig, at folk omkring mig har det godt, og jeg sætter stor ære i at vores gæster føler sig i trygge hænder. I mit tidligere arbejde på Hindsgavl Slot har jeg desuden opbygget en stor opmærksomhed på den lille detalje, der er så vigtig for mødebookerne.

Hvad er god service for dig?
Når man selv er i servicefaget bliver god service lidt noget man tager for givet – men for mig er det den service, der ligger ud over det forventelige og hvor jeg får noget jeg slet ikke havde regnet med.

Hvornår har du sidst selv oplevet god service?
Det må være da jeg skulle male en væg derhjemme i sommers. Jeg havde faktisk fundet den bøtte maling, jeg troede jeg skulle bruge, men hos maleren tog de sig tid til både at spørge ind til mine behov, forklare mig om de forskellige muligheder og i sidste ende sælge mig en billigere, men bedre maling. Det sætter jeg stor pris på.

Hvad synes du I er særligt gode til på OCC? 
OCC er kendt i branchen for et højt kvalitets- og serviceniveau, selv ved store arrangementer - og så synes jeg vi er gode til at holde en tæt, personlig kontakt med mødebookerne, hele vejen fra start til slut.

Hvorfor OCC?
Det er vigtigt for mig hele tiden at fortsætte min faglige udvikling, og blive endnu dygtigere. Det er der store muligheder for på OCC, og derfor har jeg længe håbet på at kunne tage næste skridt dér – og jeg er vildt glad for at det nu er lykkedes.

Det vidste du ikke om Camilla
Når jeg slapper af, lægger jeg puslespil – til trods for at jeg er pænt farveblind. Heldigvis er jeg også stædig – så brikkerne skal nok falde på plads!

 

Vi har det seneste år haft travlt med at bygge til og renovere vores bygninger på OCC, men det er fortsat den tætte, personlige kontakt, der driver værket midt på Fyn.

Nu ved du – måske – lidt mere om, hvem det er der tager telefonen når du ringer til Ørbækvej 350.