For at få mest ud af mødet skal jeres gæster have mest ud af pauserne. Vi har lyttet til jeres feedback, og præsenterer nu et helt nyt sofamiljø på OCC – sammen med et sprødt bud på en pauseforplejning fyldt med smag og energi.

Pauser er vigtige. Uden pauser duer helten – eller jeres gæster – ikke, og I mister både opmærksomhed og kreativt input fra salen. Omvendt giver den rigtige pause, på det rigtige tidspunkt, luft og energi – og muligheden for at nye idéer og forbindelser opstår.

Derfor er vi glade for nu at kunne præsentere endnu en nyskabelse på OCC. Et helt nyt pausemiljø i lækker, nordisk stil, lige ved siden af vores gruppelokaler. Et sted at slappe af og netværke i hyggelige og uformelle rammer.

Sofamiljøet er et optimalt sted at lade op til mødestart eller næste del af programmet, og fordi I er lige ved siden af mødelokalet, spilder I ingen tid med at gå fra og til.

En vigtig del af vores nye pausekoncept er forplejningen, der både skal være noget at glæde sig til - og blive mæt af. Derfor har vi sat en helt ny menu sammen, med fokus på oplevelsen, de gode råvarer og noget for enhver smag. Velbekomme! 

I har ofte fortalt os, hvor meget kvalitetspauser betyder, for at I når målet med jeres møder. Det har vi lyttet til, og vi håber at I lægger vejen forbi Odense inden længe, til et kig på hvordan I får endnu mere ud af hullerne i et travlt program.