Fra sommeren 2018 kan turister og forretningsrejsende checke ind i lækkert, lyst nordisk design på Odenses største og nyeste hotel. Hotel Odeon åbner i hjertet af byen – og bliver samtidig nyeste skud på stammen i Odense Congress Center-familien.

Med 109 helt nyrenoverede værelser er Hotel Odense en perfekt makker til OCC. Fred, ro og en blød seng, få sekunders gang fra mødelokalerne – det er noget vores gæster sætter pris på. Uanset om de besøger os til et møde, en messe eller den store firmafest.

Nogle gange er 109 værelser dog bare helt nok – og hvad gør man så? Man bygger et helt nyt hotel, midt i Odense!

Hotel Odeon får et stærkt nordisk arkitekturudtryk, bygget i fem etager, og hotellet kommer til at rumme 234 værelser og flere mindre konferencelokaler samt en større restaurant. Dermed bliver hotellet Odenses største – og med sin placering, tæt på banegården og den nye letbane, den ideelle base for såvel forretningsfolk, konferencegæster og turister.

Hotellet skal drives af de samme kræfter, der i dag står bag Odense Congress Center og Hotel Odense – og med rig mulighed for at benytte lokaler begge steder til de helt store arrangementer.

Vi glæder os til at byde velkommen til den store ny i familien!

Booking på Hotel Odeon
Vil I være blandt de allerførste, der oplever alt hvad Hotel Odeon har at byde på når vi slår dørene op i sommeren 2018?

Så ring eller skriv til os på tlf. 65 56 01 00 eller occ@occ.dk - vi glæder os til at høre fra dig!