Hotel Odeon er jeres åndehul i midtbyen – og fra 1. februar kan I sætte ekstra krydderi på jeres møde eller ophold med en middag i hotellets eksklusive restaurant: H.C. by Meyers.

Mens håndværkerne var i gang med at gøre Hotel Odeon til Odenses smukkeste og hyggeligste hotel, havde vi på OCC travlt med at finde en restaurantforpagter, der kunne gøre resten af hotellet retfærdighed.

I sidste ende landede valget på Meyers, og dermed hele Claus Meyers madunivers af bæredygtig, økologisk og sund mad af høj kvalitet med et nordisk præg.

Allerede fra åbningen kunne vi friste med Meyers' bud på en morgenmadsbuffet, med hjemmebagt surdejsbrød, egne mejeriprodukter og spændende delikatesser.

Nu er vi så klar til næste skridt, når H.C. by Meyers den 1. februar slår dørene op til et komplet menukort.

Fra Skagerak og Svendborg til Tokyo og Tunis
Opkaldt efter vores vel nok mest anerkendte eventyrforfatter, er restaurantens gastronomiske profil bygget på det nordiske køkkens traditioner.

Kokkene fra Meyers krydser dog også grænser, og rækker ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte råvarerne fra den danske køkkenhave. Dashi, wasabi og miso vil derfor flittigt få selskab af saltbagt selleri, krogmodnet frilandsgris, grønkål og peberrod.

Hos H.C. by Meyers vil menuen altid dufte og smage af de råvarer, der er i sæson netop nu. Kokkene kan lave stort set alt selv i restauranten, men kan også trække på deres kolleger og fagfolk, der forædler særlige special-produkter i den kendte Meyers-kvalitet.

I restauranten vil økologi, omtanke og bæredygtighed være i fokus, mens køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen. Samtidig kan I se frem til kød af højeste kvalitet og særlige delikatesser og specialiteter fra Meyers’ eget røgeri i Nordhavn i København og mejeriet i Broby på Fyn.  

Alt i alt glæder vi os meget til at præsentere H.C. by Meyers, der ikke kun markerer begyndelse på en ny, up-scale restaurant i Odense, men også et helt nyt madkoncept for Meyers.

Vind en middag for to i hjertet af Odense

Vi fejrer åbningen af restauranten på Hotel Odeon med en konkurrence, hvor du kan vinde en middag med det hele for to personer på H.C. by Meyers!

Det eneste du skal gøre for at være med i hatten, når vi trækker lod den torsdag den 24. januar, er at skrive til vores hotelchef, Tinna Larsen, med svaret på følgende spørgsmål:

H.C. by Meyers leverer også maden til vores fire mødelokaler på Hotel Odeon - hvad er den samlede mødekapacitet på hotellet?

Du kan skrive til Tinna på tla@hotelodeon.dk og vi finder som sagt en heldig vinder med ledsager torsdag den 24. januar kl. 12.00.

Held & lykke - og velbekomme!