Hos OCC betaler I kun for det I har brug for og - hvis I er lidt fleksible - så kan I resten af 2016 vende det hele på hovedet, og få MERE møde end I betaler for.

I juni introducerede vi et helt nyt koncept på OCC, hvor alle kunder blev tilbudt gratis dagmødepakke-upgrades. Med tilbuddet forvandlede vi Business-møder til Premium, og Premium til Executive - uden ekstra beregning.

Idéen var, at belønne de fleksible mødebookere, der ville hjælpe os med at "pakke huset" på mindre travle dage - og det har I været mange, der var helt med på!

Faktisk har kampagnen været så populær, at vi nu gør det igen - resten af året!

Det betyder at, hvis du booker et Business-møde, så opgraderer vi til Premium - og hvis du booker et Premium, så kan dine gæster se frem til en ægte Executive-oplevelse. Uden at det koster jer en krone ekstra - og naturligvis med vores helt nye mad-koncept som en del af pakken, læs mere her! 

Som sagt kører vi tilbuddet året ud, så hvis I har et bestyrelsesmøde, salgsmøde, seminar eller lignende, så er her muligheden for at skrue op for forkælelsen af jeres gæster - og stadig holde budgettet.

 

Giv os et kald på tlf. 6556 0350 eller send os en mail på konf@occ.dk -  er vi klar med endnu mere møde, til samme lave pris.