Sidste år præsenterede vi vores helt nye Business Lounge på OCC, til afslapning mellem PowerPoints og plenumgrupper. Men hvad skal den hedde?

Lige ved siden af receptionen finder du vores nye lounge. Med alt hvad du, dine kolleger eller jeres gæster har brug for til at komme ned på jorden igen – i pausen eller sidst på dagen.

Det eneste loungen mangler, er faktisk et navn.

”Business Lounge” lyder ikke vanvittig sexet, og med så smukke rammer synes vi, at lokalet fortjener et rigtigt navn. Et navn, der signalerer ro, afslapning og samtale i uformelle omgivelser.

Det vil vi gerne have din hjælp til at finde.

Derfor sætter vi nu en deluxe- koncertoplevelse for to på højkant, hvis du kan give os navnet på vores lounge.

Er det dig, der rammer det helt rigtige navn, så kvitterer vi med en komplet koncertpakke, hvor I ikke skal gøre andet end at nyde, fra start til slut. 

I får:

  • To billetter til en valgfri JVB LIVE-koncert (du kan se programmet her – forbehold for udsolgt)
  • En middag med alt i vores restaurant inden musikken
  • Transport til og fra koncerten
  • Drinkskuponer på koncertstedet
  • Overnatning i et af vores helt nyrenoverede dobbeltværelser
  • Fynsk luksus-morgenbuffet næste morgen

Vi beslutter det nye navn fredag den 30. september, og giver vinderen direkte besked. Har flere budt ind med det endelige navn, så trækker vi lod blandt vinderne.

Send dit bedste bud (eller dine bedste bud) på hvad vi skal kalde loungen til anbo@occ.dk, med ordet "Konkurrence" i emnefeltet, samt hvilken koncert du kunne tænke dig billetter til, og så er du med i hatten. Enkelt.

Er det dig, der sidder med det helt rigtige navn til en oase af ro i det fynske – og som har lyst til 24 fantastiske timer med mad og musik i topklasse? :)