Møder og konferencer

Møder og konferencer i Odense

I centrum af Odense - hos Odense Congress Center - afvikler vi møder og konferencer i alle størrelser inden for de bedste rammer. Med mere end 25 års erfaring i planlægning og eksekvering af møder og konferencer, tilbyder Odense Congress Center alle sine gæster tryghed, fleksibilitet samt garanti for eksekvering af et fabelagtigt og succesfuldt møde eller konference. 

Hold jeres møder og konferencer på Odense Congress Center i Odense. Med vores fantastiske placering blandt unikke omgivelser i hjertet af Fyn, tæt på offentligt transport og massevis af P-pladser, finder i svært et mere oplagt sted til afvikling af møder og konferencer i Odense. Vi har stor erfaring med alle slags møder og konferencer, og kan rumme alt fra det lille bestyrelsesmøde for otte personer til større møder og konferencer med op til 8.000 deltagende. 

Vi har moderne designet eksklusive, lyse og rummelige møde og konference lokaler med alt i AV-udstyr, og tilbyder en fantastisk gastronomi oplevelse. Læs mere om vores fantastiske møde- og konference lokaler - jeres succes er vores succes.

Møde og konference faciliteter under et samlet tag

Som det eneste kongrescenter i Danmark, har vi alle faciliteter til møder og konferencer samlet under et tag. Vi huser nogle af landets bedste og største møde faciliteter i hyggelige og professionelle omgivelser lokaliseret i Odense. Derfor kan vi naturligvis med vores ressourcer også danne de bedste rammer omkring dit kommende møde eller konference.

Odense Congress Center er det suveræne valg til møde og konferencer af flere årsager. Her lægger vi vægt på at kunne tilbyde fleksible møde-og konference lokaler, hvilket betyder, at vi altid kan finde et nyt lokale til jer, hvis I bliver flere eller færre, end hvad I først antog. Som noget nyt har vi endvidere suppleret mødemaden og konference middagen med et nyt madkoncept - ny klassisk. Fem-seks hæderkronede retter bestående af de fineste danske råvarer tilsat et frækt twist af fynsk kreativitet. Vi har gjort det hele lidt sundere uden at gå på kompromis med smagskvaliteten!

Vi tilbyder ydermere faciliteter som overnatning på vores dejlige hotel i forbindelse med jeres ophold. Alle overnatninger på vores hotel er inklusiv en lækker morgenbuffet til at starte dagen godt ud inden de lange arrangementer.

Er der derfor behov for overnatning for møde eller konference deltagere, tilbyder vores nyrenoverede hotel noget til enhver smag med 102 rummelige værelser og 7 suiter. Da hotellet samtidig er integreret i vores Congress Center, er der meget tid at spare på transport. Her behøver I heller ikke at tænke på parkering.

Hos Odense Congress Center sætter vi nemlig en ære i at dit møde eller konference bliver en kæmpe succes fra start til slut. Derfor tilbyder vi også vores møde- og konference gæster fri parkeringsmuligheder med hele 1.900 p-pladser på vores parkeringsanlæg. En idéel situation til korte eller lange møder og konferencer i Odense.

Teambuilding før eller efter jeres møde- og konference

Hos Odense Congress Center tror vi på, at fælles aktiviteter binder folk sammen. Skal dit næste møde eller konference indeholde et aktivt twist, tilbyder vi en masse spændende og sjove teambuilding øvelser, som kan styrke relationen blandt kollegaer, kunder eller nye samarbejdspartnere. Vi kan sammensætte det helt perfekte program til jer, og da alle aktiviteter er på selveste samme adresse, kan I gå direkte til eller fra møderne.  

Vi har prøvet det hele før. Med 25 år på bagen, årligt afholdelse af utallige messer samt ca. 300.000 besøgende om året, er vi efterhånden ved at være nogle af landets dygtigste - det er ihvertfald hvad vores kunder fortæller os. Derfor kan vi også gøre jeres næste møde eller konference til en rigtig succes.

Kontakt os på telefon og mail for at få et uforpligtende tilbud på dit næste møde eller konference hos OCC. Vi står klar til at hjælpe dig samt rådgive omkring vores mange løsninger, som vi naturligvis skræddersyer baseret på dine ønsker og behov. 

             

Priser

Dagmøde - mest for pengene - midt i landet!

Har du spørgsmål eller andet til møder og konferencer, kan du kontakte os på tlf. 6556 0350, konf@occ.dk eller i formularen herunder!

535 kr. pr. person
 • Kaffe/te hele dagen
 • Kildevand i mødelokalet
 • Grovbolle m. smør, ost, syltetøj & økologisk most el. juice
 • Frisk frugt hele dagen
 • Frokost: Tapasplanke med delikatesser af fynske råvarer
 • Eftermiddagsbuffet & økologisk juice

Døgnmøde - mest for pengene - midt i landet!

Har du spørgsmål eller andet til møder og konferencer, kan du kontakte os på tlf. 6556 0350, konf@occ.dk eller i formularen herunder!

1.575,- pr. person
 • Grovbolle med smør, ost, syltetøj & økologisk most/juice
 • Kaffe/te hele dagen
 • Kildevand i mødelokalet
 • Frisk frugt hele dagen
 • Frokost: Tapasplanke med delikatesser af fynske råvarer
 • 1 øl/vand
 • Eftermiddagsbuffet & økologisk most/juice
 • 2-retters konferencemiddag
 • Overnatning
 • Stort morgenbord

Aftenmøde - mest for pengene - midt i landet!

Har du spørgsmål eller andet til møder og konferencer, kan du kontakte os på tlf. 6556 0350, konf@occ.dk eller i formularen herunder!

299 kr. pr. person
 • Foccaciasandwich eller 2 stk. trekantsandwich
 • Inkl. 1 øl/sodavand
 • Aftenkaffe
 • Kage
 • Kildevand i mødelokalet

Lad os holde dit næste arrangement

Udfyld nedenstående felter og få et skarpt tilbud.

1 6