”Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…”

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til ”Størst” - TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien af vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende ting…

Selve ”Størst”-programserien gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget ”Størst” tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele ”Størst”-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af ”Størst” og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke kom med i de endelige programmer.

Undervejs i foredraget viser Peter Ingemann diverse klip fra selve programserien.

Fakta:
Peter Ingemann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som “Guld og grønne skove” og “SOS – jeg har gjort det selv”. I 2004 blev han vært på programmet “Hammerslag” og senere “Nybyggerne”, “3 x beliggenhed” og “Den store bagedyst”.

I 2013 skiftede han til TV2 for at blive vært på den succesrige programserie “Størst”, hvor han besøger de største ting verden over som f.eks. krydstogtskibe, bygninger, restauranter og events. Det er netop programserien “Størst”, der er baggrunden for Peter Ingemanns nuværende foredrag med samme titel.