Den 20. april 2018 tager verdensberømte Semino Rossi publikum med på en musikalsk rejse gennem Sydamerika, når han går på scenen i Sparekassen Fyn Arena i Odense.

Den 20. april 2018 tager verdensberømte Semino Rossi publikum med på en musikalsk rejse gennem Sydamerika, når han går på scenen i Sparekassen Fyn Arena i Odense.

Rossi er en af de mest succesfulde og prisbelønnede livekunstnere i Europa, og har i de senere år en stribe fuldstændig udsolgte turnéer bag sig. Nu gør han det igen, med en stor europæisk tour, der bringer ham tilbage til rødderne i Syd- og Latinamerika.

Med sine meget passionerede koncerter er Semino Rossi en af de mest succesfulde og prisbelønnede schlagerkunstnere i Tyskland. Efter sidste år at have turneret med et mere afdæmpet og roligt show, vil der til den kommende ”Semino Rossi – Die Tournee 2018” atter være skruet op for tempoet og stemningen.

Semino Rossi er kendt for sine sydamerikanske toner blandet med den tyske pop. Han har vundet flere publikumspriser og solgt mere end 3,5 millioner albums på verdensplan. I 2013 modtog hans album ”Augenblicke” platin for over 200.000 solgte eksemplarer. På dette album er blandt andet den stærke ballade og kæmpehittet ”You Raise Me Up” sunget sammen med den populære sangerinde Helene Fischer

Der er med andre ord garanti for en fantastisk musikalsk aften i selskab med en sublim violinist, orkesterleder og entertainer, når Semino Rossi udøver sin magi i Sparekassen Fyn Arena den 20. april 2018.

Spis inden koncerten
Husk at I har mulighed for at gøre jeres Rossi-oplevelse komplet, med en dejlig middag inden koncerten, i den hyggelige restaurant på Hotel Odense. Hotellet ligger i samme bygning som koncertsalen, så I kan gå direkte fra bordet og til jeres pladser i arenaen.

Rigtig go’ fornøjelse!