I 2017 kan du opleve en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde i Odense. Plácido Domingo fejrer 50-året for sin første professionelle optræden med en koncert i Sparekassen Fyn Arena, fredag den 24. november sammen med Odense Symfoniorkester.

I den store bog om opera er der er lille håndfuld navne, der nævnes over alle andre. Ét af dem er Plácido Domingo. Den spanskfødte tenor er en af de dygtigste og mest indflydelsesrige operasangere nogensinde, med et CV der tæller hele 147 forskellige roller, mere end 3.800 optrædener, over 100 pladeudgivelser, og et hav af Grammy’er og andre priser og æresbevisninger.

Plácido Domingo er fyldt 75 år, men han er fortsat på toppen af sin karriere. Han rejser verden rundt og giver koncerter, ligesom han er en højt skattet dirigent – en funktion, han har varetaget til flere end 500 forestillinger. Desuden fungerer han som General Director for Los Angeles Opera.

At Plácido Domingo stadig er helt på toppen, vidner anmeldelserne fra hans seneste koncert i Danmark om. Musikkens Hus i Aalborg afviklede i november 2016 en fuldstændig udsolgt koncert med hovedpersonen, til stor begejstring fra både presse og publikum.

Jyllands-Posten kvitterede med topkarakter 6 stjerner og måtte konstatere at ”Superlativerne står fortsat i kø, og hjertet er stadig ramt ved lyden og synet af Domingo". Nordjyske gav ligeledes koncerten seks stjerner og skrev at ”Det var ikke bare godt gået af Domingo, hans alder taget i betragtning. Det blev en blændende performance ud fra en hvilken som helst målestok".

Billetsalget til koncerten foregår ved Ticketmaster.dk – vi ønsker alle en rigtig, rigtig god fornøjelse med den enestående Plácido Domingo.

SPIS INDEN KONCERTEN
Inden koncerten byder vi på en eksklusiv middag på Odense Congress Center, der ligger i samme bygning som koncertsalen. I kan altså nyde jeres middag i hyggelige og eksklusive rammer, inden I går de få hundrede meter til jeres pladser.

Vi byder på tre forskellige menuer på aftenen, alle tilberedt af de dygtige kokke på kongrescenteret, af de fineste fynske råvarer:

3-retters menu: kr. 345,-
3-retters menu inkl. vine: kr. 495,-
5-retter GALLA-menu inkl. champagne-velkomst og vinmenu: kr. 995,-

Du tilkøber middag, når du køber dine billetter på Ticketmaster.dk.

HOTELVÆRELSER VED SIDEN AF KONCERTSALEN

Har I langt hjem – eller vil I bare kunne kaste jer direkte i dynerne, når Domingo har sunget sidste strofe? Så tilbyder vi overnatning på det 4-stjernede Hotel Odense, i samme bygning som koncertsalen.