Lørdag den 2. december slår Odense Congress Center dørene op for et brag af en julefrokost, med alt hvad I skal bruge for at feste hele natten lang. Lækker mad, masser af musik og cool DJ’s – plus hundredevis af glade gæster fra hele landet!

Uanset om I er et stort selskab, der gerne vil have en fantastisk aften med det hele, eller en lille gruppe som har lyst til at udvide festen, så er OCC stedet for jer.

Vi står klar med vores største sal, julepyntet fra gulv til loft, og et program og en menu, der sender stemningen helt op i toppen af træet.

På scenen sørger Nadia Stein og NEWS, Jokeren og Husorkestret for at musikken flyder frit hele aftenen, mens vores dygtige kokke serverer en klassisk julemenu, med alt hvad hjertet kan begære af sprøde julelækkerier. Det hele naturligvis tilberedt af de allerbedste fynske råvarer.

Julefrokost OCC 2017

Efter maden åbner både bar og dansegulv, hvor bands og DJ trykker den af helt til kl. 02.00, inden I kan gå direkte i seng på et af vores 109 hotelværelser – eller tage shuttlebussen 10 minutter ind til Odense Banegård.

Julefrokost på OCC er jeres garanti for en fest fra øverste hylde, hvor virksomheder fra alle brancher mødes og trykker den af sammen i rammer, der inviterer til party med stort ”P”.

All inclusive – 695,- pr. person
Velkomstdrink, buffet, øl/vin ad lib under spisning, underholdning

Buffet og underholdning – 425,- pr. person
Buffet og underholdning

 

BOOKING
For booking eller spørgsmål vedr. julefrokosten, ring eller skriv til os på 65 56 03 91 eller pesp@occ.dk.

Vi ses til JULEFROKOST den 2. december på Odense Congress Center!