Lørdag den 2. december slår Odense Congress Center dørene op for et brag af en julefrokost, med alt hvad I skal bruge for at feste hele natten lang. Lækker mad, masser af musik og cool DJ’s – plus hundredevis af glade gæster fra hele landet!

Uanset om I er et stort selskab, der gerne vil have en fantastisk aften med det hele, eller en lille gruppe som har lyst til at udvide festen, så er OCC stedet for jer.

Vi står klar med vores største sal, julepyntet fra gulv til loft, og et program og en menu, der sender stemningen helt op i toppen af træet.

På scenen sørger Nadia Stein og NEWS, Jokeren og Husorkestret for at musikken flyder frit hele aftenen, mens vores dygtige kokke serverer en klassisk julemenu, med alt hvad hjertet kan begære af sprøde julelækkerier. Det hele naturligvis tilberedt af de allerbedste fynske råvarer.

Julefrokost OCC 2017

 Efter maden åbner både bar og dansegulv, hvor bands og DJ trykker den af helt til kl. 02.00, inden I kan gå direkte i seng på et af vores 109 hotelværelser – eller tage shuttlebussen 10 minutter ind til Odense Banegård.

Julefrokost på OCC er jeres garanti for en fest fra øverste hylde, hvor virksomheder fra alle brancher mødes og trykker den af sammen i rammer, der inviterer til party med stort ”P”.

All inclusive – 695,- pr. person
Velkomstdrink, buffet, øl/vin ad lib under spisning, underholdning

Buffet og underholdning – 425,- pr. person
Buffet og underholdning

BOOK INDEN 15. SEPTEMBER OG FÅ 10% EARLY BIRD-RABAT
Vi har - heldigvis - rigtig mange gengangere til vores store julefrokoster, og vil gerne belønne gæster, der er hurtigt ude med bestillingerne.

Derfor giver vi, helt frem til 15. september, 10% rabat på alle bookinger (både med og uden overnatning) - så hvis I allerede nu ved, at I har lyst til at trykke den af på OCC til årets største fest, så skriv eller ring til os inden sommerferien!

BOOKING
For booking eller spørgsmål vedr. julefrokosten, ring eller skriv til os på 65 56 03 91 eller pesp@occ.dk.

Vi ses til JULEFROKOST den 2. december på Odense Congress Center!