Når Danmarks største fagmesse og landsudstilling med fokus på jagt, safari og outdoor aktiviteter slår dørene op i dagene fra den 23.- 25. marts er der lagt op til 3 fantastiske dage, hvor Odense Congress Center for 18. gang danner rammen om Jagt & Outdoor.

Messen besøges traditionelt af 12.000-14.000 gæster, og ved at lægge vægt på, at der er tale om en fagmesse og landsudstilling sikrer arrangørerne sig, at besøgende ved, at det er det seriøse, informative og idé skabende, der er i højsædet og præger det samlede arrangement under Jagt & Outdoor.

I bestræbelserne på fra gang til gang, at lytte til de besøgendes ønsker om nye tiltag samt at højne kvaliteten af Danmarks ubetinget største fagmesse og landsudstilling indenfor jagt og outdoor, har Odense Congress Center indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Dette betyder at den sidste, af i alt 4 haller, i 2018 vil være fyldt med jagthunde racer, forhandlere af foder, udstyrsbutikker, dyrlæger m.m.

Se og hør det nyeste

Derudover vil der være rig mulighed for at se og høre sidste nyt indenfor bl.a.: Safari- og jagtrejser, buejagt og -jægere, outdoor aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og meget mere.


Udstillingen i 2018 finder sted i dagene fra den 23. - 25. marts.

Læs mere på messens hjemmeside!