I vinterferien 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med det nye show, The Wonderful World of Disney On Ice, som præsenteres af Feld Entertainment.

The Wonderful World of Disney On Ice er et helt nyt show for både børn og voksne, hvor man kommer med langt ind i den magiske Disney-verden sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. I showet tager Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af magi og sjov for hele familien.

Man kan blandt andet glæde sig til at møde:

  • Dory når hun søger i det dybe blå hav efter sine forældre med lidt hjælp fra Marlin og Nemo.
  • Elsa når hun forvandler is til et vinterlandskab under hendes følelsesmæssige og kraftfulde præstation af "Lad det ske".
  • De Syv Små Dværge når de går fløjtende til arbejde til den fængende melodi “Hej-Ho”.
  • Simba når han lærer at leve efter mottoet “Hakuna Matata”.
  • Genie når han opfylder Aladdins ønsker med en spektakulær parade for Prins Ali.
  • Rapunzel og Flynn når de løsner en lanterne – med hjælp fra en blandt publikum – i showets scene ”Jeg ser lyset klart”.

Kort sagt: Vores alle sammens yndlings-Disneyfigurer og -prinsesser er klar på isen i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse – og naturligvis både dansk tale og sang.

Det officielle billetsalg starter mandag den 17. september 2018 kl. 10. Men allerede fra den 3. september 2018 kl. 10, kan billetter købes i forsalg for DSB plus kunder via www.dsb.dk/disney. Det koster ikke noget at oprette en DSB Plus profil. Som DSB Plus-kunde får man, udover forsalg, 15% rabat, hvis man logger ind via sin profil på dsb.dk/plus og køber billetter herigennem.