DHI Cup

DHI cup 2019 byder velkommen til ræs i verdensklasse. Publikum kan vente sig en hæsblæsende weekend i Arena Fyn, hvor den absolutte elite inden for fjernstyrede biler er til stede. Danmarks største og mest professionelt afviklede konkurrence for fjernstyrede biler kommer til Arena Fyn i weekenden 11.-13. januar. Konkurrencen - eller løbet som det kaldes - er en årlig begivenhed som har fundet sted siden 2001.

Ophavsmanden bag løbet, Kim Bendiksen, har sammen med den lokale klub for el-drevne fjernstyrede biler, Odense Minirace, afholdt DHI-CUP til glæde for kørere fra hele verden. Lande som USA, Japan, Finland, England, Frankrig, Tjekkiet, Sverige, Norge og mange flere er repræsenteret.

Blandt kørerne er der flere tidligere og regerende verdens- og europamestre. De lever af og for at køre fjernstyrede biler, og måden denne gren af motorsporten bliver dyrket på, er sammenlignelig med andre former for professionel motorsport som DTC, Rally og Formel 1.

Alle biler, der kører i løbet, er skala 1:10. I DHI Cup 2019 køres der i både 4 hjulstrukne såkaldte Touring Cars og 2- eller 4 hjulstrukne offroad biler.

Så er du til 4-hjulet ræs i verdensklasse, så kom til Arena Fyn den 11.-13. januar 2019.