Events

Hvert år har vi mere end 300.000 gæster på besøg i Odense Congress Center. De kommer for møder og konferencer, store shows og koncerter i Jyske Bank Arena, messer af enhver slags i vores haller, store og små fester og meget meget mere. Vi arbejder hele tiden på at holde mange forskellige begivenheder for at hylde diversiteten – derfor kan du i vores program finde alt fra spændende foredrag fra nøgleprofiler i forskellige brancher til E-sportsevents hvor dynamik og action er i højsædet.

Med perfekte omgivelser til de seværdige shows og koncerter  – alt fra livekoncerter med de største stjerner til store messer fra de største virksomheder – håber vi at tage imod dig. Med professionel service gør vi alt for at din aften bliver uforglemmelig.

Flere spændende lokationer til vores events

Vores faciliteter gør det muligt at finde de helt perfekte rammer til de forskellige begivenheder, om det er i den store Jyske Bank Arena, der kan rumme 5.300 gæster på tribunerne eller blot i en af vores 3 store haller og 5 sale med kapacitet fra alt mellem 100 til 5.000 gæster.

En fuldendt oplevelse

Udover vores spændende begivenheder kan vi her hos Odense Congress Center til vores koncerter også tilbyde en lækker spisning – enten i 3-retter eller 5-retter – igen i vores egne bygninger, så I let kan komme til jeres pladser når begivenheden starter. Dette tilbud er der mere information om under hver enkel begivenhed, hvor I kan læse mere.

Ydermere tilbyder vi selvfølgelig også overnatninger på vores integrerede hotel, hvor der i alle overnatninger er en lækker morgenbuffet inkluderet.

Vi opdaterer løbende vores begivenheder og herunder kan du se programmet for Odense Congress Center i den kommende tid.

Vi glæder os til at se dig om gæst her hos Odense Congress Center og står altid til rådighed for yderligere spørgsmål eller information.