Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
André Rieu

Velkommen til Odense Congress Center

Med over 20.000 m2 danner Odense Congress Center hvert eneste år rammen om hundredevis af forretningsmøder og konferencer i alle størrelser.

Vi tilbyder moderne og eksklusive mødelokaler, alt i AV-faciliteter, god beliggenhed samt Hotel Odense samlet på ét sted, og er dermed et af landets bedst egnede kongres- og konferencecentre til jeres møde eller konference.

Kernen i vores succes er idéen, at et vellykket møde ender med et godt resultat, og vores komfortable mødelokaler er derfor alle indrettede til at inspirere til idéer, dialog og løsninger. Det betyder også, at de komfortable omgivelser har alt i moderne IT-faciliteter, så jeres præsentationer får maksimal gennemslagskraft.

På OCC finder I således lokalet til både den lille sluttede flok eller den store gruppe, og vores dygtige personale står klar til at imødekomme jeres ønsker og behov.

Faciliteter på Odense Congress Center - læs mere her

TREFOR Park - møde med udsigt
På TREFOR Park kan I holde møde eller konference med udsigt til banen, og bespisning fra køkkenet på Odense Congress Center. Perfekt til små og mellemstore møder.

Hold din fest på TREFOR Park - læs mere her


Overnat et stenkast fra mødet eller konferencen
Har I behov for overnatning, er Hotel Odense en del af Odense Congress Center, så du er hele tiden er tæt på konferencen, mødet eller messen, der har bragt dig til øen.

Vores 102 lyse værelser og syv suiter står klar til at tage imod dig, og alle er udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde, mens restauranten leverer en udsøgt a’ la carte menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt.

Hotel Odense tilbyder desuden lobbybar, der kan benyttes af gæsterne - og omkring hotellet finder du løberuter i naturskønne omgivelser.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Læs mere om BEST WESTERN Hotel Odense her.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd