Messe

I Odense Congress Center har vi nogle af landets dygtigste og mest erfarne messearrangører, der ved alt, hvad der skal til for at skabe den succesfulde messe - både for arrangører, udstillere og gæster.

Læg hertil et rigt udvalg af sale og haller, der kan indrettes præcis efter dine ønsker, og du har de optimale betingelser for et velafviklet messearrangement. På disse sider kan du læse nærmere om, hvad vi tilbyder dig som udstiller samt en række praktiske detaljer omkring din messe.

Har du spørgsmål, eller søger du yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Faciliteter

Hvis du skal afholde en messe eller en udstilling, er Odense Congress Center et oplagt valg. Vi råder over et udstillingsareal på 18.185 m2 fordelt på tre moderne messehaller samt Syddanmarks mest moderne multiarena, Sparekassen Fyn Arena.

Foruden hallerne har vi et moderne konferencecenter med 26 indbydende mødelokaler, et 4-stjernet hotel med mere end 100 værelser og restaurant, hvilket gør Odense Congress Center til det eneste center i Danmark, hvor alle faciliteter er samlet under ét tag.

Året igennem afholder vi mellem 30 og 35 messer – store og små, fagmesser og publikumsmesser.

Vores messehaller er også særdeles velegnede til afholdelse af sportsarrangementer, koncerter, show, musical og kongresser. Odense Congress Center kan blive til netop det, som du har brug for. Det oplever nærved 300.000 gæster hvert eneste år.

Vi håber, at det snart bliver din tur.

Parkering

Vi tilbyder gratis parkering til både standejere og gæster, og med mere end 1.900 pladser ved siden af Odense Congress Center skal besøgende ikke gå langt for at komme til din messe.
 
Med vores unikke placering nær ved motorvej og centrum af Odense har du desuden nem og hurtig adgang til vores faciliteter.

Messekalender

Vi afvikler hvert år mellem 30-35 fag- og publikumsmesser på OCC, i alle størrelser og kategorier. Fra Jagt & Outdoor til den store VVS-messe, robotmesser og internationale ridesportsevents - du kan se hele programmet ved at klikke her.

Praktik på messen

Der er mange ting at overskue, når en stor messe skal arrangeres. Heldigvis står vi klar til at assistere dig med alle tænkelige opgaver, så I og jeres gæster får det maksimale ud af messen.
 
Herunder kan du læse mere om mulighederne for brug af teknik på din messe samt spedition til og fra OCC. Hvis du har yderligere spørgsmål, står vi naturligvis til rådighed med svar – og løsninger.

Klik her for at læse generelle, praktiske oplysninger om messeafvikling i OCC her

Klik her for at læse alle regler og retningslinjer for messeafvikling i OCC her

Teknik på messen

Odense Congress Center tilbyder dig en bred vifte af tekniske ydelser, der kan løfte dit arrangement, og det er ganske nemt at bestille.

Klik her for at se hvad vi tilbyder og hvordan du bestiller.

 

Transport & logistik på messen

Når man afholder eller deltager i en spændende messe, hvor kunder og forretningsforbindelser er mødt frem - så skal tingene bare køre. Det sørger Odense Congress Center for i samarbejde med ST MESSE LOGISTIK, der er vores faste partner.

ST MESSE LOGISTIK hjælper dig med transport håndtering af gods, opbevaring af emballage med mere, og du kan læse mere om dem, og hvad de tilbyder, ved at klikke på linket til deres hjemmeside nedenfor.

Klik her for at gå til ST MESSE LOGISTIKs hjemmeside.

Forplejning på messen

I Odense Congress Center er vi vant til at lave og servere mad både til vores kræsne restaurantgæster og landskongresser med op til 5.000 deltagere.

Den ekspertise vil vi gerne lade dig som messearrangør og dine udstillere komme til gode, hvorfor vi tilbyder alt i forplejning til både udstillere og gæster - fra røde pølser og højtbelagt smørrebrød til varme retter.

Vores køkken har fleksibiliteten og størrelsen til at sørge for, at dine kunder kan fremvise og sælge deres varer mætte og tilfredse, så overlad trygt bespisningen på din messe til os.

Kontakt
Har du spørgsmål til mad og drikke på messen, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt endelig vores hotel- og konferencechef, Peter Karner på: pk@ose.dk

Kontakt

Michael Helm  
Messechef  
6556 0285 / 2497 5025   
mh@occ.dk  
   ​
Trine Muff Hans Henrik Jacobsen
Projektleder Projektleder
6556 0286 / 3046 5016 6556 0168 / 2348 0567
trmu@occ.dk hhj@occ.dk
   
Louise Jørgensen Susanne Tjørnehøj Jensen
Projektleder Salgskonsulent
6556 0361 / 2384 2460 6556 0287 / 2937 4549
lojo@occ.dk stj@occ.dk
   
Jane Bang Møller Lone Mogensen
Projektkoordinator Administrativ koordinator
6556 0284 / 2124 1179 6556 0167 / 2934 5503
jbm@occ.dk  lomo@occ.dk
   
Jessika Johansson Harboe  
Kundeservice Koordinator  
6556 0289 / 3046 1858  
jjha@occ.dk  

Har du en mere generel forespørgsel, så ring tlf. 6556 0100 eller skriv til messe@occ.dk

Lad os holde dit næste arrangement

Udfyld nedenstående felter og få et skarpt tilbud.

1 6