Bierfest

Hold din fest hos os

Hos Odense Congress Center har vi mere end 25 års erfaring med at lave fester, som vores gæster husker.

Vi har de helt rigtige lokaler til netop jeres behov, og vores dygtige kokke tilbereder lækker mad efter jeres ønsker af årstidens råvarer - og hvis I har behov for overnatning, ligger Best Western Hotel Odense lige ved siden af.

Fester med indhold, sjov og ballade – nogle med tema, andre med koncerter, events, teambuilding eller noget helt andet: Vi tager hånd om jer fra først til sidst, og vi sørger for, at både I og jeres gæster får en fantastisk oplevelse.


Vi har mange års erfaring og en fantastisk idérigdom giver os mulighed for at hjælpe dig med at skabe lige den fest, som I drømmer om.

Kom let til og fra festen
Odense Congress Centers unikke beliggenhed sikrer desuden, at dine gæster let kan komme frem til festen, mens vores hotel tilbyder gratis parkering, komfortable værelser og meget mere.

Læs mere om BEST WESTERN Hotel Odense her.

Fest på OB's hjemmebane

Har I lyst til noget anderledes, råder vi også over eksklusive VIP-lokaler på TREFOR Park, Odense Boldklubs hjemmebane, hvor vi også arrangerer fester og events af enhver art.

Læs mere om muligheder for fest på TREFOR Park

Vi glæder os til at høre fra dig. Sammen kan vi skabe en fest, der begejstrer og bliver en oplevelse for livet for dine gæster.

Kontakt og booking
Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig:

For fester/møder og arrangementer på TREFOR Park: Adam Berg mail: ab@ose.dk

For fester/møder og arrangementer på OCC: Oleg Rowley mail: olro@ose.dk

 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd