André Rieu

Oplevelser på Fyn

- få en oplevelsesrig weekend for hele familien eller et romantisk ophold for to.

Odense og hele Fyn byder på mange spændende oplevelser. Odense er kendt som H.C.Andersens hjemby, og det er derfor oplagt at opleve det brostensbelagte miljø, han voksede op i. Stemningen er bibeholdt, og hele området bringer historien i spil.

Af de store attraktioner på Fyn topper Odense Zoo, der i de senere år har bygget ud, så det nu er en af de mest topmoderne og spændende zoologiske haver i Europa.

Tæt på Odense Congress Center finder man også Odense Golfklub, der er en international bane, hvor der har været afholdt talrige store matcher, inklusiv mange danske mesterskaber og et europamesterskab.

Egeskov Slot ligger blot en halv times kørsel fra OCC, og byder på et spændende slot, smukke haver, labyrinter, veteranmuseum, en vandretur i trætoppene og meget mere.

Fyn har flere hyggelige kystbyer, hvor der er rig mulighed for at opleve det lokale kystliv. I Kerteminde kan man besøge Fjord- og Bæltcentret og få et indblik i livet i og omkring fjorden.

I den meget charmerende kystby Svendborg, der ligger efter en smuk køretur ned gennem de sydfynske alper, kan man supplere den smukke natur med et besøg på Naturama.

Når vejret tillader det, så er der ikke langt til stranden, uanset i hvilken retning turen går. Foretrækker man at blive i Odense, er Odense Friluftsbad åbent hele sommeren.

Odense er en spændende by at besøge med mange forskellige arrangementer i løbet af året. Gå ind på VisitOdense og se, hvad der sker lige nu.

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd