Fest

Stort eller småt? Blomster eller kaktus? Vals eller samba? Smoking eller skatertøj? Rød løber eller sand på gulvet? Havefest eller slotsbal?

Vi har lavet tusindvis af fester over årene, og ved præcis hvordan vi hjælper jer til den perfekte aften - uanset hvor mange I er.

Fest på OCC

Fra det mindste til det største. På Odense Congress Center ved vi, hvad der skal til for at lave en fremragende fest - og fordi vi har så mange forskellige lokaler, kan I være sikre på de helt rigtige rammer til netop jeres arrangement.

Vi giver jer:
  • Fest eller reception for 50 til 5.000 deltagere - fra den eksklusive og intime fest til det store gilde
  • Mad og servering direkte fra hotellets køkken
  • Gratis parkering til jeres gæster - og overnatning på Hotel Odense i de tilstødende lokaler
  • Mulighed for at koble et tema, koncert, event, teambuilding eller noget helt andet på jeres fest
  • All inclusive - vi tager os af alt fra invitationer til fotografering

Vi har mange års erfaring og en fantastisk idérigdom giver os mulighed for at hjælpe dig med at skabe lige den fest, som I drømmer om.

Kontakt og booking
Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en fest eller et arrangement på OCC? Så skriv til vores F&B chef, Per Spanding på: pesp@occ.dk

Fest på EWII Park

Skal du holde fest for din familie eller din virksomhed? Har du en konfirmation, julefrokost, sommerfest eller et bryllup – og vil du invitere dine gæster indenfor i eksklusive og moderne lokaler med unik udsigt over et af landets bedste stadions?

Så er EWII Park et oplagt valg.


Vi står klar til at hjælpe jer med alt hvad I skal bruge for at gøre jeres fest til en succes, og bespisningen kan vi også håndtere, med maden bragt direkte fra vores dygtige kolleger hos Kai Thor.

Det eneste I skal gøre er, at levere gæsterne – så klarer vi resten.

Har du et spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en fest eller et arrangement på EWII Park, så skriv til vores F&B Manager, Adam Berg på ab@ose.dk

 

Lad os holde dit næste arrangement

Udfyld nedenstående felter og få et skarpt tilbud.

1 6