Julefrokost 2016

Thomas Helmig i Odense Idrætshal

Odense Idrætssal åbner dørene til en forrygende aften i selskab med Thomas Helmig med band d. 14. marts 2014. Helmig er snart igennem sin store sommerturné – en turné der, udover at byde på et særdeles velspillende og veloplagt band, har givet... Læs mere Læs mere

Odense Idrætssal åbner dørene til en forrygende aften i selskab med Thomas Helmig med band d. 14. marts 2014.

Helmig er snart igennem sin store sommerturné – en turné der, udover at byde på et særdeles velspillende og veloplagt band, har givet flere af arrangørerne overarbejde.

Tilstrømningen til koncerterne har været så stor, at både pladsen foran Bøgescenen på Skanderborg Festival var fyldt til bristepunktet, og at arrangørerne i Tivoli var nødsaget til at lukke indgangene en time før koncertstart.

Derfor er JVB som arrangør stolt over, at Thomas Helmig endnu engang gæster det odenseanske, når han i 2014 kaster sig ud på sin forårsturné.

Helmig er på turnéen omgivet af et rent stjernehold; De gamle kendinge Claes Antonsen, Jacob Andersen, Søren Runge, Poul Reimann, Christian Douglas og ikke mindst Nellie Ettison – suppleret med friske kræfter fra guitaristen Emil Falk og guitarist/sanger Benjamin Kissi.

Der er derfor god grund til at glæde sig til at Helmig trykker den af sammen med sit band i Odense idrætshal!

Køb billet
Spisning
 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 14.03.2014 - kl. 20.00 til kl. 23.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Idrætshal
 
Billetinfo

Køb din billet her: Billetnet.dk

Øvrig billetsalg: Danbillet

 
Dørene åbner

Kl. 19.00

 
Billetsalg
 
Tilkørsels muligheder
 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd