André Rieu

SHOW: Vild med dans kommer til Odense Congress Center

Odense Congress Center er udvalgt som location, når TV2 holder fødselsdagsfest i anledning af kanalens 25 år som tv-station den 1. oktober. TV2 har i den forbindelse valgt at flytte det populære fredagsshow Vild med dans fra vante rammer i studiet på Amager og... Læs mere Læs mere

Odense Congress Center er udvalgt som location, når TV2 holder fødselsdagsfest i anledning af kanalens 25 år som tv-station den 1. oktober.

TV2 har i den forbindelse valgt at flytte det populære fredagsshow Vild med dans fra vante rammer i studiet på Amager og inviterer til storslået fødselsdagsfest i Odense Congress Center. Det bliver den 4. oktober, hvor TV2 opfører en særlig flot udgave af den fjerde runde af Vild med dans.

Den særlige udgave af Vild med dans giver 1300 tilskuere mulighed for at træde ind i et univers af fest, farver og dans. Så gå ikke glip af den store aften, når det populære underholdningsshow inviterer dig indenfor i studiet, hvor de spændte nydansere står klar til at imponere dommerne på dansegulvet.  Danseparrene bliver assisteret af de dygtige og feststemte medlemmer i The Antonelli Orchestra.

Fuldend din aften med en lækker 3-retters menu i restauranten på OCC inden showet
Gå heller ikke glip af muligheden for en komplet oplevelse med både mad og dans.
Du kan nu bestille en lækker 3-retters menu, som består af grillet kammuslinger vendt i sort sesam hertil kold citrus creme og rå marinerede urter til forret.
Til hovedret serverer vi steak af oksefilet med rødløgskompot, grillede glaserede pastinakker, porre i persilleolie, sauce demi-glace og pommes røsti. Til den søde tand byder vi afslutningsvist på 3 slags chokolader med syltede skovbær & nøddeknas.


Billetter til 3-retters menu kan købes her:  http://www.billetnet.dk/event/372561

Har du ikke købt billet til showet, vil den specielle udgave af Vild med dans blive vist fredag den 4. oktober kl. 20.00 på TV2.

 

Spisning
 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 04.10.2013 - kl. 20.00 til kl. 00.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Tilkørsels muligheder
 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd