André Rieu

SHOW/EVENT: Slaraffenland 2013

Danmarks største, sjoveste og sejeste forlystelsespark for hele familien, Slafaffenland, kommer til Odense Congress Center den 18. til 24. februar. Slaraffenland er Danmarks største indendørs tivoli med massevis af sjove og vilde forlystelser og endda en hel cirkusforestilling... Læs mere Læs mere

Danmarks største, sjoveste og sejeste forlystelsespark for hele familien, Slafaffenland, kommer til Odense Congress Center den 18. til 24. februar. Slaraffenland er Danmarks største indendørs tivoli med massevis af sjove og vilde forlystelser og endda en hel cirkusforestilling, som løber af stablen to gange om dagen.

Når Slaraffenland kommer til Odense Congress Center til februar, vil der være rig mulighed for at prøve en masse sjove forlystelser. Der er alt, hvad man kan forvente sig af en forlystelsespark, og så foregår det hele indendøre, så lige gyldig vejret, er dig og din familie garanteret en fantastisk oplevelse. For at se billeder og videor af forlystelserne eller læse mere om showet, klik her.

I Slaraffenland får du ikke kun Danmarks største og sjoveste indendørs forlystelsespark - du får også et helt cirkus! Der vil være to store forestillinger hver dag, med 600 siddepladser per forestilling. Det hele sker selvfølgelig i en rigtig manege med savsmuld og cirkus musik, hvor du kommer helt tæt på, nøjagtigt som når du er i cirkus om sommeren. Forskellen er blot, at dig og din familie her kommer gratis ind, når du først er kommet ind i Slaraffenland.

Der vil efter hver cirkusforestilling være mulighed for at få en ridetur på både en elefant og en kamel samt fotografering med dyrene.

Vi glæder os til at se dig og din familie til Slaraffenland i Odense Congress Center den 18. til 24. februar!

Læs mere om Slaraffenland her.

 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Mandag den 18.02.2013 - kl. 10.00
til 24.02.2013 - kl. 17.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Congress Center
 
Billetinfo

Entré kr. 125,- og når den er betalt så kan du prøve det hele lige så meget du vil - hele dagen!

 
Dørene åbner

Alle dage fra kl. 10.00-17.00.

 
Links
 
Kontaktinfo

Herning Tivolipark ApS:
Sten Andersen: Tlf. 4010 8072
Jan Andersen: Tlf. 2142 1851
www.herningtivolipark.dk

Onkel Jes ApS
Jes Østergaard: Tlf. 86 47 11 55
www.onkeljes.dk

 
Tilkørsels muligheder
 
HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd