SHOW/EVENT: Comedy Aid 2012

"Comedy Aid", tidligere kendt som "Talegaver til Børn", kommer i år til Odense, og selvom programmet for det store stand-up velgørenhedsshow, Comedy Aid 2012, endnu ikke er helt på plads, er billetsalget nu åbnet.

Lasse Rimmer og Omar Marzouk har... Læs mere Læs mere

"Comedy Aid", tidligere kendt som "Talegaver til Børn", kommer i år til Odense, og selvom programmet for det store stand-up velgørenhedsshow, Comedy Aid 2012, endnu ikke er helt på plads, er billetsalget nu åbnet.

Lasse Rimmer og Omar Marzouk har påtaget sig værtsrollerne for showet, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge. Comedy Aid gæster i år Odense, Århus og København mellem jul og nytår.

Comedy Aid 2012 er 20 års jubilæum for FBIs – Funny Business Inc. - engagement i velgørenhed. Overskuddet går på fjerde år til Kræftens Bekæmpelses arbejde for børn og unge med kræft i livet.

Pengene bruges blandt andet til forebyggende oplysningskampagner, forskning i en bedre og mere skånsom behandling af kræftramte børn eller til at give børn, der har kræft tæt inde på livet, muligheden for at komme i en sorggruppe og bearbejde det virvar af tanker og følelser, de bærer rundt på.

På listen over de komikere, der stiller gratis op og sikrer en sund latter oven på juleanden, er blandt andre Simon Talbot, Christian Fuhlendorff , Thomas Hartmann Michael Schøt og Elias Ehlers.

Køb billet
 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 28.12.2012 - kl. 20.00 til kl. 22.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Stadium Arena Fyn
 
Billetinfo

Kategori A-billetter: kr. 450,- ekskl. gebyr

Kategori B-billetter: kr. 350,- ekskl. gebyr

Kategori C-billetter: kr. 247,- ekskl. gebyr

Kørestolspladser: kr. 450,- ekskl. gebyr (Inkl. 1 ledsager).

 
Dørene åbner

Kl. 19.00

 
Billetsalg
 
Øvrigt billetsalg
www.danbillet.dk
 
Indgang
Indgang Vest i Stadium Arena Fyn
 
Kontaktinfo

Har du spørgsmål eller kommentarer til arrangementet? Skriv til show@ose.dk

Funny Business Inc

Tlf.: 38 88 19 52

 
Tilkørsels muligheder
 
HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd