André Rieu

KONCERT: André Rieu i Sparekassen Fyn Arena

Den 16. maj 2014 venter der publikum en fantastisk aften i Arena Fyn, når André Rieu og Das Johann Strauss Orchestra går på scenen til en storslået koncert på deres verdensturné.

André Rieu er ikke kun en af verdens dygtigste violinister... Læs mere Læs mere

Den 16. maj 2014 venter der publikum en fantastisk aften i Arena Fyn, når André Rieu og Das Johann Strauss Orchestra går på scenen til en storslået koncert på deres verdensturné.

André Rieu er ikke kun en af verdens dygtigste violinister – han er også en entertainer i absolut topklasse, der gennem en blanding af sine musikalske evner, store kærlighed til musikken og lyst til at dele den med sit publikum altid er garant for en fantastisk aften.

Den 16. maj lægger Arena Fyn scene til Rieu og Das Johan Strauss, når de som led i deres verdensturné lægger vejen forbi Odense. Arenaen er til lejligheden pyntet op som en ægte koncertsal, så omgivelserne er de helt rette for den hollandske stjerne, hans 1667 Stradivarius-violin og det 60 mand store Das Johan Strauss-orkester.

Når Rieu går på scenen, ved publikum aldrig helt, hvad de kan forvente, ud over en aften i selskab med en af verdens dygtigste violinister – og verdens største private symfoniorkester.

En stor del Rieus succes hos publikum stammer fra hans unikke fortolkning af genrer som waltz og klassisk, og evne til at komme helt ud over scenekanten – så der er i høj grad noget at se frem til, når lyset dæmpes og ”Der Waltzerkönig” inviterer på musikalsk underholdning af højeste karat.

Køb billet
Spisning
Hotelpakke
 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 16.05.2014 - kl. 20.00 til kl. 23.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Arena Fyn
 
Billetinfo

Billetter sælges fra Billetnet.

Priser fra 615,- + gebyr

 
Dørene åbner

Kl. 18.00

 
Billetsalg
 
Arrangør
NGIF Koncertudvalg
 
Kontaktinfo

Har du spørgsmål eller kommentarer til arrangementet? Skriv til show@ose.dk

 
Tilkørsels muligheder
 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd