Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Lord of the Dance 2014

JBK Horse Shows 2014

JBK Horse Shows 2014 bliver større end nogensinde. Eventen har fået vokseværk, og arrangørerne inviterer i dagene 9. - 19. oktober 2014 indenfor til det største JBK Horse Shows nogensinde. Ridesport på topplan, show og shopping Hovedingrediensen i JBK Horse... Læs mere Læs mere

JBK Horse Shows 2014 bliver større end nogensinde.

Eventen har fået vokseværk, og arrangørerne inviterer i dagene 9. - 19. oktober 2014 indenfor til det største JBK Horse Shows nogensinde.

Ridesport på topplan, show og shopping

Hovedingrediensen i JBK Horse Shows er og bliver ridesport på topplan, og det sportslige højdepunkt er også i år en afdeling af Reem Acra FEI World Cup Dressur, der finder sted i weekenden den 18.-19. oktober 2014. Udover World Cup afdelingen er der masser af topdressur i vente, når der afvikles CDI P/J/Y.

Men intet JBK Horse Shows uden fart og spænding, og det leverer springrytterne også i år. Naturligvis er den internationale springning på plads i Odense, og der vil blive afviklet CSI P/CH/J samt CSI*/*** med Grand Prix blandt højdepunkterne.

De unge championatsstjerner får en fantastisk kulisse på Blue Hors Avlerdag

Det er en stor glæde for JBK Horse Shows igen i år at være vært for finalerne i Dansk Ride Forbunds Championater for unge dressur- og springheste præsenteret af Blue Hors. Championaterne tilfører et helt særligt element til JBK Horse Shows, når hesteverdenen samles om at betragte de unge stjerner. Stadium Arena Fyn danner en fantastisk ramme om finalerne, der starter onsdag den 15. oktober og afgøres endeligt på Blue Hors avlerdag fredag den 17. oktober, hvor årets vindere kan lade sig hylde.

 

 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Torsdag den 09.10.2014
til 19.10.2014
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Congress Center
 
Links

 For yderligere information omkring JBK Horse Shows læs mere her

 
Tilkørsels muligheder
 
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd