André Rieu

MESSE: Designer Bazaar

Kom til DESIGNER BAZAAR i Odense Congress Center
Lørdag den 9. marts (10-17) og søndag den 10. marts 2013 (kl. 10-16). Fyn har siden 2005 haft deres eget unikke modearrangement, som år for år bliver en større og større succes. Både... Læs mere Læs mere

Kom til DESIGNER BAZAAR i Odense Congress Center
Lørdag den 9. marts (10-17) og søndag den 10. marts 2013 (kl. 10-16).

Fyn har siden 2005 haft deres eget unikke modearrangement, som år for år bliver en større og større succes. Både besøgende og udstillere har efterhånden fundet ud af, at det er et must at være med på DESIGNER BAZAAR!

Når dørene slås op til forårets udgave af DESIGNER BAZAAR, vil der igen være masser af de mest populære danske og udenlandske mærkevarer – samt kendte forretninger fra hele landet – repræsenteret. Der sælges ud af de udstillede varer, som både består af nye varer, restpartier og unikke kollektionsprøver, og det er muligt at spare helt op til 75 %.

Oplev et gigantisk udvalg af tøj, sko, smykker og accessories og find masser af inspiration blandt de over 120 stande. Mens du shopper, er der live DJ, der leverer den gode stemning.

Det er 16. gang DESIGNER BAZAAR afholdes i Odense Congress Center. Messen er blevet en stor event, som har et besøgstal på over 15.000. Konceptet er på rekordtid blevet en kæmpesucces. Rygterne løber i forvejen og forventningerne stiger – så standpladserne har allerede været udsolgt et stykke tid.

DESIGNER BAZAAR giver dig en helt fantastisk mulighed for at spare mange penge på alle de mærker, du går og drømmer om. Følg med på www.designerbazaar.dk, som løbende opdateres med nyheder. Her kan du se, hvilke mærker, der udstiller, og du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er helt opdateret på, hvad du kan forvente, når du besøger DESIGNER BAZAAR.

Hele Fyn og omegn venter på at dørene åbnes til et i særklasse fantastisk arrangement!

 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Lørdag den 09.03.2013 - kl. 10.00
til 10.03.2013 - kl. 16.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Sted
Odense Congress Center
 
Billetinfo

Nærmere følger.

 
Arrangør
Designer Bazaar
 
Links
 
Kontaktinfo

Designer Bazaar
Nordre Frihavnsgade 88, 3 tv
2100 Kbh. Ø

Kundeservice: info@designerbazaar.dk

Tilmelding til messer: jason@designerbazaar.dk

 
Tilkørsels muligheder
 
HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd