SHOW: Dansk Melodi Grand Prix og generalprøve

Lørdag den 8. marts får du muligheden for at opleve Dansk Melodi Grand Prix på nærmeste hold og være med til det kæmpestore show, der er præcis som du kender det fra TV: stort, farvestrålende – og selvfølgelig med masser af... Læs mere Læs mere

Lørdag den 8. marts får du muligheden for at opleve Dansk Melodi Grand Prix på nærmeste hold og være med til det kæmpestore show, der er præcis som du kender det fra TV: stort, farvestrålende – og selvfølgelig med masser af fantastisk musik.

Du kan også vælge, at give familien en anderledes og fantastisk oplevelse, med billetter til generalprøven fredag den 7. marts.

Til generalprøven får du en fantastisk aften, hvor musikere og sangere pudser formen af inden det er alvor - og mulighed for en "snigpremiere" på showet, dagen inden alle andre.

Uanset hvad I vælger kan gøre jeres Melodi Grand Prix-aften til en endnu større oplevelse med en lækker middag, inden kunstnerne går på scenen, så I er i den helt rigtige stemning når musikken begynder. Spisningen foregår på selve spillestedet og I har naturligvis mulighed for gratis parkering – det kunne ikke være lettere!

Klik her for at se den lækre grand prix-buffet - go' fornøjelse!

Køb billet
Spisning
 

Praktiske oplysninger

 
Tid
Fredag den 07.03.2014 - kl. 20.00
til 08.03.2014 - kl. 23.00
Tilføj til din Outlook kalender
 
Billetsalg
 
Tilkørsels muligheder
 
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd