Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Mødeøen Fyn

Catering - mad ud af huset

Køkkenet i Odense Congress Center leverer hver uge mad til mere end 1.000 VIP-gæster på TREFOR Park – Odense Boldklubs hjemmebane. 

Med gæster, der spænder fra potentielle sponsorer til administrerende direktører på fodboldtur, stilles der store krav til madens kvalitet, kreativitet, præsentation og rettidighed. Vi skal levere det perfekte – hver gang.

Derfor forstår vi fuldt ud, hvor vigtig maden er i ethvert større arrangement, og vi har erfaringen til at skræddersy og levere lige præcis den bespisning, der vil imponere jeres kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Mad til store arrangementer - med styr på de små detaljer
Der er få cateringfirmaer i landet, der kan levere mad og service af restaurant-kvalitet til store forsamlinger og samtidig yde kompetent sparring og rådgivning, så maden til jeres arrangement bliver en uforbeholden succes.

Det kan vi – og vi har de tilfredse kunder til at bevise det, bl.a.:

•     JYSK - bespisning af 5.300 medarbejdere til personalefest i Hannover
•     KnowHouse EventForum arrangement for 1.500 kunder ved saltminerne i Randers
•     Kopenhagen Furs – buffet til 350 kunder og medarbejdere i København

Vi leverer hele pakken
Samtidig er vi også specialister i en række ekstra services som borde, stole, telte, oppyntning, personale, oprydning, musik, underholdning, AV-udstyr, sceneopbygning m.m. Alt hvad der kræves for at gøre det store firmaarrangement til en mindeværdig oplevelse.

Hvis du vil forkæle dine medarbejdere eller kunder med et større arrangement, og vil have en samarbejdspartner, du véd, kan levere mad i højeste kvalitet – også til 1.000+ mennesker, så er køkkenet på Odense Congress Center svaret.

Velbekomme!

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd