Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Business nyhedsbrev

A la carte-menu

Hos Odense Congress Center sørger vores dygtige kokke og serveringspersonale for, at jeres oplevelse fortsætter også efter, at I har forladt mødelokalet eller konferencesalen.

I vores 3-retters menu har vi valgt at samle det bedste fra Fyn. Denne kulinariske oplevelse er baseret på gode, friske fynske råvarer, og er velegnet til gæster, der godt kan lide at bruge en hel aften på gode smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Det er en menu for gæster, der værdsætter en madoplevelse ud over det sædvanlige - så sæt dig til rette og ta’ en bid af Fyn.

Velbekomme!

Frokostmenu Restaurant Odense Congress Center A la carte menu Restaurant Odense Congress Center Børnemenu Restaurant Odense Congress Center

 

Vinkort / Wine card restaurant Odense Congress center

Økologi og fynske råvarer på Odense Congress Center
Hos Odense Congress Center og BEST WESTERN Hotel Odense får du ikke alene lækker mad – du får mad med omtanke, der i størst muligt omfang er tilberedt med udgangspunkt i økologi og lokale råvarer. Mad, som du og dine gæster vil huske.

Økologi i Odense Congress Center

Tilmelding til nyhedsbrev

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd