Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Se hvad vi kan!
SPAREKASSEN FYN ARENA

Odense Congress Center råder over Sparekassen Fyn Arena, Syddanmarks største og mest moderne multiarena, der bruges af kunder, der har behov for en stor, fleksibel og velindrettet sal med alt i moderne lys og lyd.

Arenaen lægger blandt andet gulvareal til det årlige Disney On Ice-show, World Cup-ridning, koncerter og større messer, og er perfekt som baggrund for arrangementer, der skal have noget ekstra.

Fantastiske faciliteter - endnu bedre beliggenhed
Med et gulvareal på 3.000 m2 og alle tænkelige faciliteter er det kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne i Sparekassen Fyn Arena. 

Klik her for at læse mere om alle de muligheder I har, i Sparekassen Fyn Arena.

De tilknyttede VIP-lokaler med udsigt over hallen er desuden ideelle til bespisning i forbindelse med fester og events i hallen - og vi bespiser jer naturligvis fra restaurantens køkken.

Beliggenheden er ligeledes uovertruffen. Sparekassen Fyn Arena er placeret kun fem minutter fra motorvejen, mens Odense Banegård Center kun er 10 minutter væk. Busser og taxaer sørger desuden for adgang til arenaen.

Se en oversigt over vores 1.900 gratis parkeringspladser her.


Billeder fra Sparekassen Fyn Arena
Vi har over årene holdt mange arrangementer i Sparekassen Fyn Arena - fra håndboldlandskampe til det internationalt berømte Disney On Ice-show og store koncerter med kunstnere som Simply Red og André Rieu. Herunder kan du se et par billeder fra nogle af de events, vi har sat op. Klik på billederne for at se stor version.

Sparekassen Fyn Arena er en del af Odense Congress Center, så har du et spørgsmål, eller ønsker du en rundtur, så kontakt os endelig.

Blues Brothers Arena Fyn Håndbold Arena Fyn

Ridesport Arena Fyn Venstres landsmøde Arena Fyn

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd