Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye døgnmøder 2016

Mødelokaler

De perfekte omgivelser er afgørende for det gode møde. Hos Odense Congress Center har vi 26 lyse, venlige og topmoderne mødelokaler – det giver dig alle muligheder for at skabe et perfekt arrangement til enhver anledning.

Skal mødet kombineres med en mindre udstilling? En koncert? Et show? Vi har tilbuddene, og du har mulighederne.

Det gælder også, når vi taler om maden. Bespisningen til jeres møde eller konference hos os leveres direkte fra restaurantens køkken, så kvaliteten er altid i top – både maden og serveringen.

Tag en rundtur i vores mødelokaler ved at klikke på billedet herunder - og husk at du altid er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Se galleri over vores mødelokaler på Odense Congress Center

 

Download lokaleoversigt her

Lokaleoversigt og -kapacitet Odense Congress Center

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd