Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Gratis mødeguide

Velkommen til Odense Congress Center

Med over 20.000 m2 danner Odense Congress Center hvert eneste år rammen om hundredevis af forretningsmøder og konferencer i alle størrelser.

Hos os får I:

  • Moderne og eksklusive mødelokaler
  • Alt i AV-faciliteter
  • Gratis parkering
  • God beliggenhed midt i landet og kun to km. fra motorvejensamt
  • Hotel Odense i samme bygning - ideelt til internatmøder

På OCC finder I således lokalet til både den lille sluttede flok eller den store gruppe, og vores dygtige personale står klar til at imødekomme jeres ønsker og behov.

Overnat et stenkast fra mødet eller konferencen
Har I behov for overnatning, er Hotel Odense en del af Odense Congress Center, så du er hele tiden er tæt på konferencen, mødet eller messen, der har bragt dig til øen.

Vores 102 lyse værelser og syv suiter står klar til at tage imod dig, og alle er udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde, mens restauranten leverer en udsøgt a’ la carte menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt.

Hotel Odense er desuden omgivet af løberuter i naturskønne omgivelser, men er stadig kun et stenkast fra et af Danmarks største shoppingcentre, Rosengårdcenteret.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Lokaleoversigt og -kapacitet Odense Congress Center


Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd