Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye hotelværelser

Møder og konferencer - midt i landet

Midt på Fyn - midt i Danmark - ligger Odense Congress Center - et sted med mere end 25 års erfaring med at skabe rammerne for mødet mellem mennesker.

Dit arrangement fra A til Z
Et arrangement i Odense Congress Center starter lang tid før dine gæster eller kunder ankommer. Vi lytter til jeres ønsker, vi hjælper jer med planlægningen, vi bygger arrangementet op, og vi tager imod gæsterne. Vi løfter opgaven og løser problemer undervejs, så I har tryghed for et succesfuldt arrangement - hver gang.

- Stort og småt, flot og godt!
Hos os er intet for stort eller for småt: Vi har kapaciteterne og faciliteterne til alt:

  • Tre store haller
  • 26 lyse og effektive mødelokaler
  • Tre fleksible sale, der kan opdeles efter dit behov.
  • En af landets mest moderne multiarenaer, Sparekassen Fyn Arena.

Vi er med andre ord et kongrescenter, der kan – og vil – det hele. Fra det fortrolige møde mellem to mennesker til konferencen med 8.000 deltagere – Odense Congress Center er din løsning.

 
Faciliteter på Odense Congress Center - læs mere her
 
Møde med fest, koncert eller show
Imidlertid kan vi mere endnu – Odense Congress Center tilbyder dig at begejstre dine gæster og mødedeltagere med en unik oplevelse i forbindelse med dit arrangement. Vi gør det muligt at kombinere møde, festen eller konferencen med en sportsbegivenhed, en koncert eller et show i Sparekassen Fyn Arena eller på TREFOR Park.

TREFOR Park - møde med udsigt
TREFOR Park er Odense Boldklubs hjemmebane, og her kan I holde møde eller konference med udsigt til banen, og bespisning fra køkkenet i Odense Congress Center. Perfekt til små og mellemstore møder.

Hold din fest på TREFOR Park - læs mere her

Økologi og fynske råvarer på Odense Congress Center
Hos Odense Congress Center og BEST WESTERN Hotel Odense får du ikke alene lækker mad – du får mad med omtanke, der i størst muligt omfang er tilberedt med udgangspunkt i økologi og lokale råvarer. Mad, som du og dine gæster vil huske.

Økologi i Odense Congress Center 

 

 


Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd