Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Mødeøen Fyn

Forplejning på messen

I Odense Congress Center er vi vant til at lave og servere mad både til vores kræsne restaurantgæster og landskongresser med op til 5.000 deltagere.

Den ekspertise vil vi gerne lade dig som messearrangør og dine udstillere komme til gode, hvorfor vi tilbyder alt i forplejning til både udstillere og gæster - fra røde pølser og højtbelagt smørrebrød til varme retter.

Vores køkken har fleksibiliteten og størrelsen til at sørge for, at dine kunder kan fremvise og sælge deres varer mætte og tilfredse, så overlad trygt bespisningen på din messe til os.

Kontakt
Har du spørgsmål til mad og drikke på messen, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig:
Lars Andersen
Køkkenchef


Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd