Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Gratis mødeguide

Fagmesser & praktik

I Odense Congress Center har vi nogle af landets dygtigste og mest erfarne messearrangører, der ved alt, hvad der skal til for at skabe den succesfulde messe - både for arrangører, udstillere og gæster.

Læg hertil et rigt udvalg af sale og haller, der kan indrettes præcis efter dine ønsker, og du har de optimale betingelser for et velafviklet messearrangement. På disse sider kan du læse nærmere om, hvad vi tilbyder dig som udstiller samt en række praktiske detaljer omkring din messe.

Har du spørgsmål, eller søger du yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os

Se messekalender - Odense Congress Center

 

Forplejning på messen på Odense Congress Center Se vores faciliteter på Odense Congress Center Praktik på messen hos Odense Congress Center

Advarsel mod Fair Guide og lignende

Vi oplever desværre at vores udstillere med jævne mellemrum bliver kontaktet og generet af henvendelser fra "Fair Guide", eller andre firmaer som Construction Data Verlag AG, Østrig og Expo-Guide, Mexico, der tilbyder optagelse/annoncering i deres messeguide, www.fair-guide.com.

Tilbuddene fra Fair Guide, giver det indtryk at de samarbejder med diverse messecentre. Men dette er ikke tilfældet, Odense Congress Center har ikke på noget tidspunkt indgået samarbejde med Fair Guide.

Odense Congress Center har aldrig haft med Fair Guide at gøre, og udleverer ikke navne og oplysninger på udstillere, det skaffer Fair Guide selv ved at hente informationer fra messens hjemmeside.

Metoden, Fair Guide og andre bruger, er at man lokkes til at ændre en fejl eller opdatere adresse og/eller firmanavn, og på den måde får sat sin underskrift.

Vær opmærksom på, at man, med en underskrift på en kontrakt fra Fair Guide, binder sig til at betale omkring 20.000,- for optagelse på deres hjemmeside de næste tre år - hvilket absolut ikke er pengene værd.

Tilmelding til nyhedsbrev

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd