Nye døgnmøder 2016
Torsdag d. 24. oktober 2013 af Andreas Bøttger

Travl måned på Odense Congress Center

På Odense Congress Center lever vi af vores gæster - og af at koncertbureauer, messearrangører og mødebookere vælger os som vært for deres arrangementer. Det er der heldigvis rigtig mange der gør, og i den seneste måned har vi haft fornøjelsen af ekstraordinært mange spændende begivenheder i vores lokaler.

Siden slutningen af september har vi således haft tæt på 60.000 gæster på besøg i vores forretning, til alt fra koncert med Nephew, en jobmesse, Venstres landsmøde, TV2's Vild med dans og jubilæumsshow, international ridekonkurrence - og meget mere. Senest har Boligmessen og Art2See begejstret tusindvis af mennesker med alt hvad hjertet kan begære af kunst, boligindretning og livsstil.

Vi har endnu ikke opgjort det samlede gæstetal på alle møder og events i oktober, så om der ligefrem er tale om en rekordmåned er svært at sige - men det er tæt på.

Lige nu nøjes vi blot med at glæde os over alle de glade mennesker vi har haft fornøjelsen af at møde på OCC og TREFOR Park over de sidste par uger, alt imens vi forbereder os på det næste store rykind. Det sker, når den store FTZ-fagmesse slår dørene op den 6.-7. november til to dage med intens ”autostemning” i Odense Congress Center.

Husk at du kan se hele arrangementskalenderen for Odense Congress Center ved at klikke her.

Måske vi ses inden længe?

Vild Med Dans-specialudgave på Odense Congress Center

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd