Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye døgnmøder 2016
Onsdag d. 2. april 2014 af Andreas Bøttger

Tak for sidst!

Den 12. og 13. marts var Odense Sport & Event på Møde & Eventmessen i Forum i København - og vi glæder os allerede til næste år.

På årets messe havde vi fokus på de af vores mange produkter, der udspringer af samarbejdet mellem Odense Congress Center og koncernens øvrige ben, ikke mindst JVB Concerts. Vi var af samme årsag repræsenteret i Forum af dels Salgschef Lene Dahl (Odense Sport & Event) og Sales Manager Tom Pedersen (Odense Congress Center), sammen med salgskonsulent Michael Møller.

De tre fik i løbet af messen talt med en lang række af både nye og gamle kunder, der - forhåbentlig - blev inspireret af hele den palet af oplevelser, Odense Sport & Event er leveringsdygtig i, og som nemt kan kombineres med møder, konferencer og hotelovernatninger. 

Blandt disse er perlerækken af koncerter i Den Fynske Landsby, fra Tom Jones til Marie Key og Mads Langer, hvor VIP-bespisningen leveres af Odense Congress Center. Læs mere om koncerter med middag her.

Det er også Odense Congress Center, der er vært når milliardæren og iværksætteren Richard Branson holder foredrag for 3.000 studerende i Arena Fyn den 8. april, ligesom vi er en del af Golfens Dag på Odense Eventyr Golf søndag den 27. april. Læs mere her.

Alt i alt levede Møde & Eventmessen mere end op til vores forhåbninger og, ikke mindst takket være vores samarbejdspartnere Løgismose, Rynkeby, Jim Lyngvild og AV Centeret, fik vi etableret kontakt til en lang række potentielle kunder.

Der er således allerede nu ved at blive lagt sidste hånd på konkrete aftaler med både store og små kunder, der for fleres vedkommende har potentiale til at udvikle sig til et langsigtet samarbejde, der kan strække sig flere år ind i fremtiden.

Derfor, kort sagt: Tusind tak til alle jer, der var med til at gøre Møde & Eventmessen 2014 til en fantastisk oplevelse, og til de, vi ikke nåede at tale med - vi ses til næste år...

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd