Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Nye hotelværelser
Mandag d. 16. juni 2014 af Michael Jepsen

Sommerhilsen fra Direktøren

Kære samarbejdspartner

Sommeren er ved at være over os, og på Odense Congress Center ser vi tilbage på et ualmindeligt travlt forår.

Flere store fag- og publikumsmesser, et dansk Melodi Grand Prix, koncerter og shows med bl.a. Cliff Richard, André Rieu og Disney on Ice, samt et hav af store og små møder, har været med til at give os en stærk start på 2014.

Ikke mindst Melodi Grand Prix var en stor fornøjelse at arrangere, og med 3.700 afledte overnatninger i Odense også noget, der har gavnet byen som helhed – dejligt.

Jeg vil i den forbindelse gerne sige tak til alle jer, der har lagt vejen forbi vores lokaler i årets første fem måneder.

Jeg håber, at jeres besøg var en uforbeholden succes og minder om, at der stadig er fire koncertbilletter til alle, der booker et uforpligtende møde med vores salgschef, Tom Pedersen. Det kan du læse mere om her.

Inden vi drosler aktivitetsniveauet ned for sommeren, og samler nye kræfter til et begivenhedsrigt andet halvår, glæder jeg mig dog over at kunne præsentere dig for vores nye nyhedsmail, som du sidder med første udgave af her.

Mailen er et resultat af den spændende udvikling vi er i gang med her på OCC lige nu, der åbner for helt nye muligheder for vores kunder – uanset hvilken retning jeres behov går i. De nye tiltag vil du kunne læse meget mere om i mailen allerede fra næste måned, sammen med friske tilbud, info om kommende arrangementer, leverandørportrætter og meget mere.

Husk også, at vi hver måned trækker lod om flotte præmier i form af koncert- og eventbilletter. Du kan se her, om du har vundet – denne måned er det billetter til den fantastiske koncert med TV-2 og Rasmus Walter på Valdemars Slot, der står på højkant.

Tilbage er blot at sige rigtig god sommer. Jeg håber du finder noget i mailen, der fanger din interesse - og har du input, ris, ros eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på mije@occ.dk.

Bedste hilsner 

 

 

Michael Jepsen
Direktør, Odense Congress Center 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Har du et spørgsmål eller ønske til et møde eller en konference hos os? Udfyld skemaet nedenfor - så ringer vi dig op samme dag.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Navn
 
Email
   
Telefon
 
Evt. bemærkninger
×
Bliv ringet op - Klik her
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd