Få nyheder først - vind billetter!
Få nyheder først - vind billetter!

Der sker hele tiden noget på Odense Congress Center, og hvis du tilmelder dig vores månedlige nyhedsbrev deltager du i lodtrækningen om billetter til fede koncerter og fantastiske shows!

Tilmeld dig her!

x
Se hvad vi kan!
Mandag d. 18. marts 2013 af Andreas Bøttger

Odense Sport & Event køber Elektronikmessen

Fremover bliver det Odense Sport & Event A/S, der står for udviklingen af Danmarks største messe for elektronikbranchen. Virksomheden har købt den store Elektronikmesse af Mediehuset Ingeniøren, der ser frem til at følge messens fortsatte udvikling hos Odense Sport & Event.

- Vi har på Odense Congress Center i flere år været fast samarbejdspartner og vært for Elektronikmessen, så vi kender den særdeles godt. Det er en meget spændende messe, der nyder stor opbakning fra hele branchen, og det ser vi frem til at blive en endnu større del af. Vi tror, at vi kan udvikle messen betydeligt, selvom det skal ske i et hårdt og omskifteligt marked, siger administrerende direktør for Odense Sport & Event, Thomas Christensen.

Hos Mediehuset Ingeniøren er der stor tilfredshed med salget til Odense Sport & Event.

- Vi har været glade for at have udviklet Elektronikmessen til den position, den har i dag, og det har også været en god forretning for os. Når alt kommer til alt, så har det ikke været en kerneaktivitet for huset, og vi forventer, at konkurrencen på industrielle messer vil skærpes. Derfor tror vi ikke, at Elektronikmessen fortsat kan udvikles optimalt i vores regi, siger kommerciel direktør Christian Hjorth og fortsætter:

- Vi sælger en succes på et godt tidspunkt for alle parter, og Mediehuset Ingeniøren vil fortsat være mediepartner indenfor industrielle messer, så vi forlader bestemt ikke området.

I forbindelse med Odense Sport & Events køb af Elektronikmessen skifter markedsdirektør Per Bach også til den odenseanske virksomhed. Han vil således fortsat være ansvarlig for ud- og afviklingen af Elektronikmessen, samt messeudvikling generelt, hvilket giver optimale vilkår for en stærk og attraktiv branchemesse.

- Med Per Bach får vi tilført en kompetence, som vil give os mulighed for at udvikle hele det industrielle messeområde, siger Thomas Christensen.

Odense Sport & Event består udover Odense Congress Center af Odense Boldklub og JVB Concerts.

HOTELBOOKING

Ankomst 
Afrejse 
ARRANGEMENTER
Tilmelding til nyhedsbrev
Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Odense Congress Center · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · Tlf. + 45 65 56 01 00 · occ@occ.dk
EmediateAd